Circa 200 de persoane, la petrecerea de onomastică a lui Ioan Oltean de la un hotel de cinci stele

Aproximativ două sute de persoane sunt invitate la petrecerea de onomastică a secretarului general al PDL, Ioan Oltean, care va avea loc la un hotel de cinci stele din Bistriţa.

223 afișări
Imaginea articolului Circa 200 de persoane, la petrecerea de onomastică a lui Ioan Oltean de la un hotel de cinci stele

Ioan Oltean (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax foto)

Secretarul general al PDL, Ioan Oltean, a declarat sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că la petrecere vor participa toţi preşedinţii de organizaţii locale ale PDL Bistriţa-Năsăud, dar şi activul filialei judeţene.

"Avem o întâlnire la un hotel de cinci stele din Bistriţa cu activul PDL Bistriţa-Năsăud. Sunt invitaţi numai membri PDL, preşedinţii de organizaţii locale, primari, viceprimari, consilieri, membri ai Biroului Permanent Judeţean. Ne întâlnim, ciocnim un pahar cu şampanie şi mâncăm ceva ce ne-au pregătit acolo şi apoi ne ducem acasă. Vor fi în jur de două sute de persoane. Presa nu va avea acces. E doar o întâlnire politică. Îmi pare rău că vă dezamăgesc", a declarat Ioan Oltean.

Întrebat cine cântă la petrecere, Ioan Oltean a spus că nu este invitat nimeni anume, ambianţa urmând să fie asigurată de un DJ al partidului, Vasile Ţimbolnaş, care asigură sonorizarea şi muzica la toate evenimentele publice ale PDL Bistriţa-Năsăud.

"Astăzi e o sărbătoare mare, se încheie şirul sărbătorilor de iarnă. E aproape o sărbătoare naţională. E Sfântul Ioan Botezătorul. România are peste 1,7 milioane de oameni care poartă acest frumos nume şi cărora le urez la mulţi ani, sănătate, bucurii şi un an mai bun pentru toţi cei care poartă acest frumos nume. La mulţi ani, Ioane!", a spus Ioan Oltean.

La conferinţa de presă de sâmbătă, au mai participat şi deputatul Ioan Nelu Botiş, respectiv senatorul Ioan Sbîrciu, cu toţii ciocnind câte o cupă cu şampanie cu jurnaliştii.

Potrivit unor date statistice ale Serviciului Judeţeană de Evidenţă a Persoanelor, în Bistriţa-Năsăud circa 10% din populaţie poartă numele Sfântului Ioan. Printre aceştia sunt şi zece primari: Ioan Ţărmure (Căianu Mic), Ioan Ionuc Aluaş (Cetate), Ioan Vasile Moga (Dumitriţa), Ioan Cira (Monor), Ioan Pugna (Negrileşti), Ioan Mureşan (Nuşeni), Ioan Moniţă (Romuli), Ioan Sabău (Silivaşu de Câmpie), Ioan Fiscutean (Sînmihaiu de Câmpie) şi lui Ioan Bob (Şintereag), mulţi dintre ei membri PDL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici