Cirque du Soleil revine la Bucureşti cu spectacolul "Alegría", în perioada 5 - 8 septembrie 2013. Ce preţ vor avea biletele

Compania Cirque du Soleil revine la Bucureşti pentru o serie de spectacole care vor avea loc zilnic, în perioada 5 - 8 septembrie 2013, în Pavilionul Central Romexpo, informează organizatorii.

2438 afișări
Imaginea articolului Cirque du Soleil revine la Bucureşti cu spectacolul "Alegría", în perioada 5 - 8 septembrie 2013. Ce preţ vor avea biletele

Cirque du Soleil revine la Bucureşti cu spectacolul "Alegría", în perioada 5 - 8 septembrie 2013. Ce preţ vor avea biletele

Cirque du Soleil va aduce la Bucureşti spectacolul "Alegría", o producţie îndelung aplaudată în întreaga lume. "Alegría" - cuvânt spaniol care înseamnă optimism, bucurie, veselie - dispune de o distribuţie internaţională de 55 de performeri şi muzicieni din 15 ţări. "Alegría" adoptă un stil baroc, de operă, cu costume viu colorate, muzică originală interpretată live şi o serie de detalii ce vin să îmbogăţească spectacolul uimitor de atletism şi artă. Rezultatul este un amestec impresionant de îndemânare, forţă şi viteză combinate cu acrobaţii elegante, aproape eterice.

"Alegría" include acrobaţii uluitoare, incluzând numărul "Trapez Sincron", de o senzualitate dramatică, şi numărul "Barele Aeriene", plin de vitalitate, unde acrobaţi îndrăzneţi se balansează la mai mult de 16 metri deasupra scenei. Două interprete agile readuc la viaţă arta mongolă a contorsionismului, iar alţi artişti jonglează cu cuţite în flăcări pe lângă corp în ritmicul şi periculosul "Dans al Cuţitelor de Foc". Vibraţia tinereţii este însufleţită de alertul "Power-Track", o demonstraţie de coregrafie sincronizată şi sărituri la trambulină. În Barele Ruseşti, artiştii zboară prin aer, cu tumbe spectaculoase şi răsuciri la jumătatea parcursului, pentru a ateriza pe barele de aproximativ 10 centimetri de pe umerii robuşti ai colegilor lor. "Alegría" este mai mult decât un spectacol... este o experienţă unică şi emoţionantă care va captiva spectatorii de toate vârstele.

Bilete în avans sunt disponibile exclusiv membrilor Cirque Club, până pe 12 decembrie. Înscrierea în Cirque Club este gratuită şi oferă membrilor săi prioritate la cumpărarea biletelor, oferte speciale şi informaţii exclusive din spatele scenei. Cei care doresc să devină membri trebuie să acceseze pagina online www.cirqueclub.com.

Din 13 decembrie, începând cu ora 09.00, biletele vor fi disponibile pentru publicul larg exclusiv în Orange shop, online, pe www.cirquedusoleil.com/alegria şi pe www.eventim.ro. Până pe 12 ianuarie 2013, clienţii Orange pot cumpăra bilete în Orange Shop cu 10% discount la toate categoriile de locuri, mai puţin VIP.

Biletele pentru adulţi au următoarele preţuri: VIP - 500 de lei, Premium - 350 de lei, tribune - 250 de lei, 230 de lei, 210 lei, 190 de lei, 150 de lei, 110 lei (în funcţie de poziţionare).

Biletele pentru copiii în vârstă de până la 12 ani (inclusiv) au preţurile: VIP - 350 de lei, Premium - 245 de lei, tribune - 175 de lei, 161 de lei, 147 de lei, 133 de lei, 105 lei, 77 de lei (în funcţie de poziţionare). Accesul copiilor este posibil doar alături de un adult, pe baza unui act valid ce stabileşte vârsta copilului (certificat de naştere, carnet de elev, paşaport). Biletele cu reducere pentru copii sunt disponibile în număr limitat.

Spectacolele Cirque du Soleil sunt organizate de Events şi sunt programate astfel: 5 septembrie - orele 20.00; 6 septembrie - orele 20.00; 7 septembrie - orele 20.00; 8 septembrie - orele 13.00 şi 17.00

Pornind de la un grup de 20 de artişti de stradă, la începuturile sale din 1984, Cirque du Soleil este în prezent o importantă organizaţie cu sediul în Québec, ce oferă divertisment de înaltă ţinută artistică. Compania are 5.000 de angajaţi, incluzând mai mult de 1.300 de artişti din aproape 50 de ţări diferite. Peste 100 de milioane de spectatori din aproape 300 de oraşe de pe şase continente s-au lăsat uimiţi şi încântaţi până în prezent de Cirque du Soleil.

Anul acesta, compania Cirque du Soleil a susţinut nouă spectacole la Bucureşti, în luna februarie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici