Claudia Cream revine la "Dansez pentru tine"

Claudia Cream, care duminică s-a retras din concursul "Dansez pentru tine" din cauza unei coaste fisurate, revine în competiţia visurilor de la Pro TV, ea urmând să urce din nou în ring, vineri, de la ora 20.30, când ea şi partenerul său, Adrian, se vor afla la duel cu Cătălin Josan şi Andreea.

79 afișări
Imaginea articolului Claudia Cream revine la "Dansez pentru tine"

Claudia Cream revine la "Dansez pentru tine"

Claudia va concura în ciuda recomandărilor medicilor de a evita efortul fizic.

Din cauza durerilor mari pe care le-a avut după ce i s-a fisurat o coastă, unii medici au sfătuit-o pe Claudia Cream să se retragă din competiţie, acum, însă, ea şi-a dat seama că trebuie să ducă mai departe visul lui Adrian Filote, alături de care concurează la "Dansez pentru tine". În ciuda durerilor, Claudia Cream se simte în stare să meargă la antrenamentele de dans şi să pregătească pentru vineri seară cele trei stiluri pentru duel: cha cha cha, folclor internaţional şi unul dintre stilurile noi - vals sau ţigănesc.

Cu toate că îşi asumă câteva riscuri, Claudia vrea totuşi să împlinească visul lui Adrian: "Împreună cu medicii luasem decizia de a nu mai dansa din cauza durerilor pe care le aveam la coasta fisurată, însă nu am putut sta deoparte, am simţit că este datoria mea morală să duc mai departe visul lui Adrian, cu orice riscuri. Îi mulţumesc lui Miki că a fost alături de Adi şi că ar fi dansat pentru visul lui. Nici nu mă mir că a făcut acest gest, pentru că o cunosc pe Miki de ani de zile şi ştiu că este un om bun şi sensibil la nevoile celor din jur. Acum eu mă simt mai puternică datorită lui Adi şi a visului pe care trebui să-l împlinim, durerile nu mai sunt atât de mari şi mă simt în stare să reîncep antrenamentele pentru ca vineri să reuşim să trecem peste duel", a declarat Claudia Cream după ce a decis să revină în competiţie.

Miki (ex K-pital) este bucuroasă că a avut ocazia să-l susţină chiar şi pentru o zi pe Adrian. "Dacă ştiu că stă în puterea mea să ajut pe cineva, nu stau prea mult pe gânduri. Am acceptat să fiu alături de Adi, pentru că am auzit povestea pentru care luptă şi boala de care suferă verişoara lui", a spus Miki.

Citeşte şi:

Claudia Cream şi-a fisurat o coastă

Miki o va înlocui pe Claudia Cream la "Dansez pentru tine"

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici