Cliff Richard a lansat un vin rosé spumant în onoarea naşterii prinţului George

Cântăreţul britanic Cliff Richard a lansat duminică, la Londra, un vin rosé spumant pentru a marca naşterea prinţului George.

97 afișări
Imaginea articolului Cliff Richard a lansat un vin rosé spumant în onoarea naşterii prinţului George

Cliff Richard (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Artistul britanic a dorit să celebreze a 10-a aniversare a podgoriei sale, Adega do Cantor, din Portugalia, dar şi naşterea prinţului George, fiul prinţului William, care a venit pe lume în luna iulie, informează dailymail.co.uk.

Cliff Richard, în vârstă de 73 de ani, a lansat noul sortiment de vin, denumit "Congratulations", în apartamentul prezidenţial Arora din Hotelul Sofitel, la capătul unui terminal din aeroportul Heathrow din Londra. Numele sortimentului de vin rosé coincide cu titlul unei piese celebre ce a fost lansată de artistul britanic în 1968.

Cliff Richard a semnat numeroase autografe pentru fanii prezenţi la eveniment şi care au cumpărat acest vin lansat într-o ediţie limitată.

O sticlă cu rosé spumant "Congratulations" se vinde cu preţul de 19 lire sterline, iar un pachet special cu trei sticle costă 54 lire sterline.

Recent, Cliff Richard a lansat cel de-al 100-lea album de studio din carieră, intitulat "The Fabulous Rock 'n' Roll Songbook" - la 54 de ani de la materialul său de debut, "Cliff".

Cântăreţul Cliff Richard a dominat, alături de grupul său de backing vocals The Shadows, scena muzicală britanică din era pre-Beatles, în anii 1950 şi începutul anilor '60. Piesele sale s-au aflat în mod constant în fruntea topurilor muzicale din ultimele cinci decenii şi i-au adus starului britanic numeroase premii şi trofee. Discurile sale s-au vândut în peste 250 de milioane de copii pe plan mondial. În 1995, Cliff Richard a devenit primul artist pop care a fost ridicat de regina Elizabeth a II-a a Marii Britanii în rangul de Cavaler al Ordinului Imperiului Britanic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici