Clinică de inimi frânte, deschisă la Amsterdam

Centrul medical VU, din Amsterdam, deschide, sâmbăta viitoare, pentru o singură zi, o clinică pentru persoane a căror inimă a fost frântă din dragoste, informează site-ul nrc.nl.

351 afișări
Imaginea articolului Clinică de inimi frânte, deschisă la Amsterdam

Clinică de inimi frânte, deschisă la Amsterdam (Imagine: Mediafax Foto)

Acelaşi spital a deschis, anul trecut, o clinică pentru persoane cu probleme psihice nediagnosticate.

"Clinica iubirii" va fi deschisă numai o după-amiază, iar pacienţilor nu le vor fi prescrise medicamente.

Publicul ţintă al medicilor clinicii este cel format din persoane curioase să afle ce efecte are iubirea asupra corpului uman, potrivit Carolienei Bulte, unul din medicii implicaţi în proiect. Aceasta le va explica oamenilor ce hormoni sunt activaţi de sentimentul iubirii şi cum funcţionează aceştia.

"Sperăm că oamenii care suferă din iubire vor căpăta mai multe cunoştinţe despre problema lor, înţelegând că ceea ce li se întâmplă este normal. Dacă vor fi probleme serioase, le vom recomanda un medic", a mai spus Bulte.

Clinica reprezintă un parteneriat între centrul medical VU şi centrul muzical şi cultural din Amsterdam, Paradiso. Proiectul este parte a campaniei astistice "Love in the City", în cadrul căreia membrii Paradios au împrăştiat 90.000 de flori în Westerpark şi au fondat un "partid pentru iubire" într-un liceu local.

Locurile pentru participanţi la clinica pentru inimi frânte au fost rezervate în totalitate. Pacienţilor nu li se vor face analize de sânge, deşi acestea ar indica nivelul exact al hormonilor în sânge, pentru că ar fi prea scump şi pentru a păstra iniţiativa la un nivel distractiv.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici