Clint Eastwood, în vârstă de 84 de ani, are o nouă iubită

Clint Eastwood, în vârstă de 84 de ani, are o nouă iubită - Christina Sandera -, iar aceasta s-a mutat deja în locuinţa celebrului actor şi regizor american.

1243 afișări
Imaginea articolului Clint Eastwood, în vârstă de 84 de ani, are o nouă iubită

Clint Eastwood (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Clint Eastwood s-a despărţit în august 2013 de soţia sa, Dina Eastwood, după o căsnicie de 17 ani, informează contactmusic.com.

"Christina locuieşte deja cu el, în aceeaşi casă pe care el o împărţea în trecut cu Dina. Ea s-a mutat acolo în urmă cu câteva luni deja", a declarat o sursă.

Cei şapte copii ai starului hollywoodian par să aprobe relaţia tatălui lor cu Christina Sandera, care lucrează la hotelul Mission Ranch Hotel din oraşul californian Carmel, deţinut de familia Eastwood.

"Copiii lui Clint au făcut cunoştinţă cu Christina şi o plac. Copiii spun că ea este o femeie «normală»", a adăugat aceeaşi sursă pentru Us Weekly.

Aceasta este cea de-a doua relaţie a lui Clint Eastwood după despărţirea din 2013 de Dina Eastwood.

Starul hollywoodian a avut o relaţie cu fotografa Erica Tomlinson-Fisher la puţin timp după ce Dina, în vârstă de 48 de ani - care a depus cererea de divorţ în octombrie 2013, invocând motivul diferenţelor ireconciliabile - a început o relaţie cu fostul soţ al fotografei, Scott Fisher, antrenorul echipei de baschet de la Universitatea Hawaii.

Acea relaţie a actorului american s-a încheiat însă după câteva luni.

"Erica Tomlinson-Fisher pare să fi dispărut din peisaj. Nu a mai fost văzută în casa lui de ceva vreme. El are acum o relaţie cu Christina şi este fericit", a declarat o sursă.

Mariajul dintre Clint şi Dina Eastwood a început să se destrame anul trecut, după ce Dina a lansat "Mrs. Eastwood and Company", un reality-show de televiziune în care protagonistele sunt ea şi cele două fiice ale lui Clint Eastwood. Actorul a avut o scurtă apariţie, în primul episod, şi părea că nu se simte deloc bine în acea ipostază.

Celebrul actor american, în vârstă de 84 de ani, a fost căsătorit cu Maggie Johnson peste 30 de ani şi a avut relaţii de lungă durată cu actriţele Sondra Locke şi Frances Fisher. Supranumit "afemeiatul în serie" de la Hollywood, Clint Eastwood a avut numeroase aventuri şi relaţii pasagere şi are şapte copii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici