Clint Eastwood va regiza al treilea remake al filmului "S-a născut o stea/ A Star Is Born"

Cineastul american Clint Eastwood va regiza cel de-al treilea remake al filmului clasic "S-a născut o stea/ A Star Is Born", iar rolul principal din această peliculă va fi interpretat de Beyonce.

17 afișări
Imaginea articolului Clint Eastwood va regiza al treilea remake al filmului "S-a născut o stea/ A Star Is Born"

Clint Eastwood va regiza al treilea remake al filmului "S-a născut o stea/ A Star Is Born" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Studiourile Warner Bros. au avut nevoie de ceva timp pentru a-l găsi pe actorul capabil să calce pe urmele protagoniştilor din filmele lansate în 1937 (Fredric March), 1954 (James Mason) şi 1976 (Kris Kristofferson). Rolul pe care îl va juca Beyonce a fost interpretat anterior de Janet Gaynor, Judy Garland şi Barbra Streisand.

Pentru noul remake, presa americană a vehiculat numele cineaştilor Joel Schumacher şi Nick Cassavetes în funcţia de regizor şi pe cele ale actorilor Will Smith şi Russell Crowe care ar avea cele mai mari şanse de a primi rolul principal masculin.

Filmul original spune povestea unei tinere artiste în plină ascensiune, care se căsătoreşte cu un star a cărui carieră se află pe o pantă descendentă. Scenariul noului proiect a fost scris de Will Fetters, care a păstrat componenţa muzicală a filmului din 1976, în care o tânără cântăreaţă se îndrăgosteşte de un star rock aflat la final de carieră.

Clint Eastwood se află în etapa de pre-producţie cu "J. Edgar", un film biografic despre fostul director al F.B.I.-ului, J. Edgar Hoover. Din distribuţia acestui film fac parte Leonardo DiCaprio, Armie Hammer, Josh Lucas şi Judi Dench, iar filmările vor debuta în această primăvară.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici