Clipul "Gentleman" al lui Psy, vizionat de peste 100 de milioane de ori pe YouTube - VIDEO

Noul videoclip al cântăreţului sud-coreean Psy a trecut, miercuri, pragul istoric de 100 milioane de vizualizări pe YouTube, după lansarea de weekendul trecut, stabilind un nou record pentru acest artist asiatic, al cărui cântec precedent,"Gangnam Style", a generat peste 1,5 miliarde de vizualizări.

562 afișări
Imaginea articolului Clipul "Gentleman" al lui Psy, vizionat de peste 100 de milioane de ori pe YouTube - VIDEO

Clipul "Gentleman" al lui Psy, vizionat de peste 100 de milioane de ori pe YouTube

Videoclipul "Gentleman" a fost vizionat de 105,4 milioane de ori, depăşind precedentul record stabilit de cântăreaţa britanică Susan Boyle cu piesa "I dreamed a dream", vizionată de 100 milioane de dori în ceva mai mult de o săptămână de la lansare, în 2009.

Aproape un internaut din zece care şi-a exprimat părerea despre videoclipul piesei "Gentleman" (1,3 milioane de persoane) au spus că nu au apreciat acest video, apăsând pe butonul "Dislike".

Psy prezentase sâmbătă, cu ocazia unui concert la Seul, noua lui coregrafie pentru această piesă, care succese deja celebrului dans al calului invizibil din "Gangnam Style".

În noul videoclip, Psy, purtând ochelari cu lentile rotunde şi rame albe, joacă rolul unui "gentleman" puţin cam ciudat care încearcă să seducă femei tinere în cluburi, magazine de lux şi restaurante, prin glume deocheate.

Piesa "Gentleman" apărea miercuri în topul 10 al celor mai bine vândute piese de pe iTunes, în special în Franţa, Australia, Canada şi Marea Britanie. Acest cântec se află pe primul loc în topurile din Finlanda, Suedia, Danemarca şi Grecia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici