Clive Owen vrea să renunţe la cariera din cinematografie

Actorul Clive Owen, în vârstă de 44 de ani, care jucat mult timp în piese de teatru înainte de a fi distribuit în filme cu succes de casă realizate la Hollywood, a declarat că intenţionează să renunţe la cariera cinematografică pentru a se concentra asupra teatrului, relatează femalefirst.co.uk.

17 afișări
Imaginea articolului Clive Owen vrea să renunţe la cariera din cinematografie

Clive Owen vrea să renunţe la cariera din cinematografie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"De fapt, sunt destul de sigur că acest lucru se va întâmpla în curând. Aş putea foarte uşor să îmi imaginez că va trebui să renunţ la filme pentru a mă concentra exclusiv asupra carierei mele din teatru. Am jucat întotdeauna roluri de teatru", a declarat actorul britanic.

Clive Owen, starul din "Copiii tatălui/ Children of Men" (2006) şi deţinătorul unui rol principal în piesa de teatru "Closer", care a avut un mare succes atât pe Broadway (New York), cât şi în West End (Londra), jucând ulterior şi în versiunea cinematografică a acestei piese, în 2005, a declarat că oamenii trebuie să facă, uneori, acele lucruri care îi fac fericiţi.

Într-un interviu acordat postului de televiziune german Tele5, actorul britanic a declarat: "De multe ori trebuie să mă ciupesc ca să conştientizez cât de multe lucruri am realizat. Am lucrat cu cei mai buni din branşă. Apreciez foarte mult acest lucru şi sunt foarte fericit din acest motiv. Uneori, însă, când eşti în vârful carierei, ar trebui să te gândeşti că lucrurile nu vor merge, probabil, întotdeauna la fel de bine şi că există şi alte lucruri care pot să te facă şi ele foarte fericit".

Anterior, Clive Owen a mărturisit că îşi dă seama "instinctiv" dacă vrea să joace sau să nu joace într-un anumit film: "O carieră este alcătuită din toate acele alegeri individuale pe care le-am făcut. Este vorba de un răspuns instinctiv. Răspund instinctiv faţă de un scenariu. M-am format ca actor în teatru, iar teatrul înseamnă să joci multe roluri diferite".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici