Clooney a făcut pariu pe 100.000 de dolari cu Pfeiffer

Actorul american George Clooney a făcut pariu pe 100.000 de dolari cu Michelle Pfeiffer, proaspăt întoarsă pe marile ecrane după o absenţă de cinci ani, că nu se va căsători niciodată, informează dailymail.co.uk.

3 afișări
Imaginea articolului Clooney a făcut pariu pe 100.000 de dolari cu Pfeiffer

Clooney a făcut pariu pe 100.000 de dolari cu Pfeiffer

Într-un interviu pentru prezentatorul britanic de televiziune Jonathan Ross, Michelle Pfeiffer a declarat: "(Clooney n.r.) este un tip grozav, se comportă minunat cu copiii. Am pariat cu el că se va căsători, iar pariul a crescut, de la 100 la 100.000 de dolari. Eu tot mai cred că o va face, este un diavol chipeş".

Clooney, care în prezent are o relaţie cu fosta chelneriţă Sarah Larson, a glumit adesea despre frica sa de angajament şi lipsa de dorinţă de a avea copii. "Mi-ar fi foarte greu să am o relaţie, pentru că prima mea dragoste este munca şi a doua dragoste sunt prietenii", a spus actorul. El a mai declarat că nu crede că va avea copii, din aceleaşi motive. "Copiii sunt cea mai mare responsabilitate şi nu poţi să faci lucrurile pe jumătate cu ei", a afirmat Clooney.

Iubita ideală ar trebui să aibă râsul lui Nicole Kidman, personalitatea Juliei Roberts, aspectul lui Michelle Pfeiffer şi ambiţia lui Jennifer Lopez, potrivit declaraţiilor starului în vârstă de 46 de ani.

Michelle, în vârstă de 49 de ani, care şi-a lansat recent pe marile ecrane filmul "Hairspray", în care joacă rolul unei femei afurisite, a declarat că nu se aseamănă cu personajul său care se teme de bătrâneţe. "Nu deţin secretul frumuseţii eterne şi nu mi-l doresc".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici