Clubul de noapte din Las Vegas al actriţei Eva Longoria a dat faliment

Eve, clubul de noapte din Las Vegas la care actriţa Eva Longoria deţine acţiuni, a fost închis după ce a dat faliment.

67 afișări
Imaginea articolului Clubul de noapte din Las Vegas al actriţei Eva Longoria a dat faliment

Clubul de noapte din Las Vegas al actriţei Eva Longoria a dat faliment (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Clubul şi-a închis porţile, luni, însă restaurantul Beso din incinta lui a rămas deschis, informează contactmusic.com.

Lenard Schwartzer, un avocat specializat în cazurile care ţin de domeniul legii falimentului, a spus că acel club păstrează şanse de a redeveni profitabil şi ar putea fi renovat şi redeschis în viitor.

Eva Longoria deţine 32% din acţiunile companiei care deţine atât clubul cât şi restaurantul.

În ianuarie, conducerea restaurantului Beso a invocat legea falimentului, după ce a prezentat în faţa US Bankruptcy Court din Las Vegas documente potrivit cărora restaurantul avea pierderi lunare de 76.000 de dolari şi datora 1,8 milioane de dolari companiei Crystal care îl deţine.

Solicitrarea plasării sub legea falimentului a avut ca scop protejarea bunurilor sale în valoare de 2,5 milioane de dolari şi reeşalonarea datoriilor totale de 5,7 milioane de dolari pe care le are Beso LLC.

Nu este pentru prima dată când Eva Longoria are probleme din cauza acestui restaurant. În iunie 2010, actriţa în vârstă de 36 de ani a fost dată în judecată de foştii manageri ai restaurantului, Ronan şi Mali Nachum, care au acuzat-o de încălcarea contractului, declarând că au fost forţaţi să renunţe la locul lor de muncă prin "tactici de intimidare".

La rândul ei, actriţa i-a dat în judecată, declarând că a luat acea decizie pentru "a proteja integritatea restaurantului".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici