Cluj: 700 de sticle de şampanie cumpărate de primărie pentru Revelionul organizat în Piaţa Unirii

Primăria Cluj-Napoca va organiza Revelionul în aer liber pentru prima dată în Piaţa Unirii, Emil Boc anunţând că au fost pregătite pentru participanţi 700 de sticle de şampanie, concerte şi focuri de artificii.

139 afișări
Imaginea articolului Cluj: 700 de sticle de şampanie cumpărate de primărie pentru Revelionul organizat în Piaţa Unirii

Cluj: 700 de sticle de şampanie cumpărate de primărie pentru Revelionul organizat în Piaţa Unirii (Imagine: Publimedia/Sutterstock)

Primarul Emil Boc a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că municipalitatea a pregătit 700 de sticle de şampanie care vor fi împărţite gratuit clujenilor din Piaţa Unirii, unde va fi organizat Revelionul.

El a afirmat că în noaptea de Revelion accesul la patinoarul artificial din Piaţa Unirii va fi gratuit.

"Va fi romantic să patineze clujenii de Revelion, patinoarul artificial va fi deschis, vom negocia să fie gratis la cumpăna dintre ani", a spus Boc.

La Revelionul organizat de primărie vor concerta pe scena din Piaţa Unirii trupele Compact şi Aia, dar şi mai mulţi artişti şi formaţii de muzică populară, iar participanţii vor avea parte şi de confetti şi focuri de artificii.

Potrivit primarului, costurile petrecerii de Revelion din Piaţa Unirii se ridică la 12.000 de euro, din care jumătate vor fi acoperite de primărie, iar restul provin din sponsorizări.

După 1990, petrecerile în aer liber de Revelion organizate de primărie au avut loc doar în Piaţa Avram Iancu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici