Coafuri de mireasă în 2019, inclusiv pentru păr mediu. Adrian Perjovschi, hairstylist: Vor exprima naturaleţe şi romantism | VIDEO

Hairstylist-ul Adrian Perjovschi, specialist în transformări radicale de look, vine cu recomandările pentru miresele anului 2019 în materie de coafurile alese pentru ziua nunţii: “Naturaleţe, feminitate, romantism este mixul perfect”. Ce spune hairstylistul despre coafurile pentru păr mediu.

2246 afișări
Imaginea articolului Coafuri de mireasă în 2019, inclusiv pentru păr mediu. Adrian Perjovschi, hairstylist: Vor exprima naturaleţe şi romantism | VIDEO

Coafuri de mireasă în 2019, inclusiv pentru păr mediu. Adrian Perjovschi, hairstylist: Vor exprima naturaleţe şi romantism

Miresele trebuie să îşi aleagă coafura în funcţie de rochia pe care o vor purta, dar şi de tipul locaţiei unde va avea loc evenimentul: „Daca nunta se va desfăşura pe plajă, recomandarea mea este de beachy waves, cu părul uşor într-o parte sau împletit. Dacă avem o mireasă mai rock sau mai nonconformistă, nu mai avem limite, părul poate fi împletit, prins, răsucit. Pentru o locaţie mai elegantă şi dacă rochia este în stilul Meghan Markle atunci coafura trebuie să fie cât mai finuţă, iar părul prins completat cu mic accesoriu sau o tiara”, adaugă Adrian Perjovschi.

În ceea ce priveşte greşelile care pot apărea, hairstylist-ul atrage atenţia: „Nu trebuie să se vadă agrafele. Şi nu este recomandat să se facă schimbări radicale de look, de culoare şi tunsoare la mai puţin de 2 luni de nuntă pentru că trebuie să te familiarizezi cu ele sau, de ce nu, să ai timp să le schimbi dacă ceva nu te face să te simti confortabil.”

Coafuri de mireasă în 2019, inclusiv pentru păr mediu (Click, în colţul din dreapta sus, pentru a vizualiza imaginile full screen):

Coafura poate fi completată cu accesorii mai discrete sau mai mari: „Putem accesoriza coafura de mireasa cu bijuterii, flori, iar despre voaluri putem spune ca in 2019 sunt din ce in ce mai puţin în trend, însă dacă mireasa totuşi îşi doreşte mult voal, acestea sunt mult mai simple şi mai lejere. Sistemul de prindere al voalului trebuie să fie de asemenea foarte discret şi să pară prins natural, nu sa îngreuneze coafura.

Machiajul ales de mirese în 2019 va fi de asemenea unul cât mai natural: “Anul acesta optăm pentru un ten cât mai luminos, nu se mai încarcă, nu se mai conturează faţa atât de mult. Punem accentul fie pe buze, fie pe ochi. La ochi folosim nuanţe de auriu, argintiu, arămiu şi pe buze putem opta pentru rozuri, nuanţe de nude, nude-maro, nude-corai. Miresele extravagante aleg un ruj roşu sau vişiniu şi de ce nu, şi smokey eyes”, explica make-up artistul Madda Petcu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici