Coca-Cola vrea să convingă oamenii să consume mai multe băuturi răcoritoare

Coca-Cola vrea să îşi crească vânzările în ţările din Europa şi a conceput o strategie pentru a mări numărul de produse vândute, pentru început în Marea Britanie.

2087 afișări
Imaginea articolului Coca-Cola vrea să convingă oamenii să consume mai multe băuturi răcoritoare

Coca-Cola vrea să convingă oamenii să consume mai multe băuturi răcoritoare (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Principalul îmbuteliator al companiei în Europa, Coca-Cola Enterprises, a emis un raport care conţine mai multe moduri în care poate creşte vânzările, deoarece consumul de băuturi răcoritoare a scăzut în ţările dezvoltate, din cauza temerilor privind creşterea în greutate, informează dailymail.co.uk.

Compania susţine, într-o categorie intitulată "Completarea mesei", că micul dejun este cea mai importantă masă a zilei, iar un sfert din băuturile consumate pe parcursul unei zile sunt consumate dimineaţa.

"Cum motivăm oamenii să consume, ca un ritual de dimineaţă, sucuri dulci şi alte astfel de produse, la fel cum consumă ceaiul sau cafeaua"?, se întreabă responsabilii companiei în raportul publicat săptămâna trecută.

Pentru a opri criticile, Coca-Cola a început să difuzeze reclame în care explică modul în care luptă împotriva obezităţii. Compania şi rivalul său, Pepsi, lucrează la băuturi dietetice cu gust mai bun, care folosesc îndulcitori naturali.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici