"Colăceii" prinţesei Leia, cea mai celebră coafură a tuturor timpurilor

"Colăceii" purtaţi de prinţesa Leia, personajul principal feminin din "Războiul stelelor", au primit titlul de cea mai celebră coafură a tuturor timpurilor, potrivit rezultatelor unui sondaj realizat de un site de internet dedicat cinefililor, informează dailymail.co.uk.

4 afișări
Imaginea articolului "Colăceii" prinţesei Leia, cea mai celebră coafură a tuturor timpurilor

"Colăceii" prinţesei Leia, cea mai celebră coafură a tuturor timpurilor

Cocurile purtate peste urechi de prinţesa Leia, interpretată de actriţa Carrie Fisher, au câştigat detaşat, deşi nu multe reprezentante ale sexului frumos s-au înghesuit în saloane pentru a copia coafura.

La 30 de ani de la lansarea francizei "Războiul stelelor", coafura prinţesei Leia face încă furori, fiind alegerea a 35% dintre participanţii la sondaj.

Pe locul al doilea în top s-a situat coafura înaltă, creaţă şi albastră a lui Marge Simpson, din serialul "Familia Simpson".

Pe locul al treilea în top, cu 13% dintre voturi, s-a situat coafura elegantă, în stilul anilor '60, a lui Audrey Hepburn din "Mic dejun la Tiffany's".

Topul primelor cinci cele mai celebre coafuri de pe marile ecrane este completat de John Travolta, cu coafura din "Grease", şi Uma Thurman, cu pieptănătura stil bob abordată în "Pulp Fiction".

În topul primelor zece cele mai celebre coafuri ale tuturor timpurilor au mai fost incluşi actorul american James Dean, în rolul din "Rebel fără cauză", Elvis Presley, cu bretonul umflat din "Jailhouse Rock", Rita Hayworth cu buclele strălucitoare din "Gilda", Elizabeth Taylor cu coafura egipteană din "Cleopatra" şi, cea mai recentă, Sienna Miller, cu coafura specifică anilor '60 din "Factory Girl".

La studiul realizat de site-ul de internet lovefilm.com au participat 7.000 de cinefili.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici