Coldplay înregistrează fără Chris Martin (Video)

Solistul trupei Coldplay, Chris Martin, a declarat pentru un post de radio din Londra, că a fost exclus de la înregistrările formaţiei din care face parte, informează nme.com.

24 afișări
Imaginea articolului Coldplay înregistrează fără Chris Martin (Video)

Coldplay înregistrează fără Chris Martin (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Martin a precizat la Absolute Radio că trupa Coldplay a luat această decizie la sugestia producătorului Brian Eno, care a trimis o scrisoare membrilor formaţiei în care menţiona că : "«Viva La Vida» (albumul din 2008 al trupei Coldplay, n.r.) a fost bun. Dar ştiu că puteţi şi mai mult decât atât".

Trupa Coldplay înregistrează de două săptămâni fără celebrul ei solist, Chris Martin, care îşi petrece timpul liber dând mici concerte pe cont propriu.

El a susţinut un spectacol la Absolute Radio, unde a interpretat piesele "Viva La Vida", "Life In Technicolour", "The Scientist" şi "Violet Hill".

Originară din Londra, formaţia Coldplay s-a format în 1998, şi îi are în componenţă pe: Chris Martin (voce, pian), Jonny Buckland (chitară), Guy Berryman (bas) şi Will Champion (tobe).

Odată cu lansarea single-ului "Yellow", în anul 2000, trupa a cunoscut faima internaţională.

Coldplay a vândut peste 30 de milioane de albume şi este considerată una dintre cele mai de succes trupe ale noului val.

Printre cele mai cunoscute piese ale formaţiei se numără "In My Place", "Clocks" şi "Scientist".

Coldplay - "Yellow"

Citeşte şi:

Coldplay s-ar putea despărţi în 2009

Coldplay se numără printre favoriţii premiilor Grammy

Coldplay, cea mai bună trupă la World Music Awards

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici