Coldplay şi Jay-Z vor cânta împreună în seara de Revelion, într-un cazinou din Las Vegas

Trupa britanică Coldplay şi rapperul american Jay-Z au semnat un contract în valoare de câteva milioane de dolari pentru a cânta împreună în cazinoul Cosmopolitan din Las Vegas, în seara de Revelion, informează contactmusic.com.

12 afișări
Imaginea articolului Coldplay şi Jay-Z vor cânta împreună în seara de Revelion, într-un cazinou din Las Vegas

Coldplay şi Jay-Z vor cânta împreună în seara de Revelion, într-un cazinou din Las Vegas (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Concertul este organizat de Colin Cowie, un renumit organizator de evenimente din industria showbiz-ului. Accesul va fi permis exclusiv pe baza invitaţiilor, organizatorii evenimentului luând decizia de a nu pune în vânzare bilete pentru publicul larg.

Coldplay şi Jay-Z vor cânta separat în prima parte a show-ului, urmând să cânte împreună în partea a doua a concertului.

Potrivit presei americane, Beyonce Knowles, soţia rapperului Jay-Z, intenţionează şi ea să cânte la Las Vegas în aceeaşi seară, pentru a-şi petrece seara de Revelion alături de partenerul ei de viaţă.

O sursă a declarat pentru cotidianul New York Post: "Organizatorii au cheltuit multe milioane de dolari pentru aceste concerte. Se zvoneşte că şi Beyonce încearcă să îşi programeze un concert la Las Vegas în noaptea de Revelion pentru a fi în acelaşi oraş în acea seară cu Jay-Z".

Jay-Z şi Coldplay au colaborat de multe ori în trecutul, lansând piesa "Lost", ce a apărut pe EP-ul trupei britanice intitulat "Prospekt's March". Coldplay şi Jay-Z au interpretat împreună această piesă cu ocazia galei premiilor Grammy din 2009 şi au cântat ulterior de multe ori împreună în cadrul unui turneu comun.

Coldplay este o trupă britanică de rock, formată în 1998, în Londra. Formaţia este compusă din Chris Martin (voce, pian), Jonny Buckland (chitară), Guy Berryman (bas) şi Will Champion (tobe). Aceasta s-a bucurat de succes internaţional începând din anul 2000, odată cu lansarea single-ului "Yellow", de pe albumul "Parachutes", care a fost nominalizat pentru Mercury Prize. Formaţia a fost nominalizată pentru prestigiosul premiu în alte două ocazii, în 2003 şi în 2005. Coldplay este una dintre cele mai de succes trupe ale noului val, având vânzări de peste 30 de milioane de albume. Printre hiturile sale se numără "In My Place", "Clocks" şi "Scientist".

Jay-Z, pe numele său real Shawn Carter, soţul cântăreţei Beyonce, este cel mai bogat artist hip-hop din lume, potrivit revistei Forbes, cu o avere estimată, în 2009, la peste 500 de milioane de dolari. Jay-Z a vândut peste 40 de milioane de albume pe plan mondial şi a fost recompensat cu 10 premii Grammy.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici