Colierul lui Gwyneth Paltrow şi geanta lui Demi Moore, împreună 20.000 de euro (Galerie Foto)

Colierul lui Gwyneth Paltrow şi geanta lui Demi Moore au strâns împreună 20.000 de euro, la Balul de Halloween organizat sâmbătă seara, la Palatul Parlamentului, de asociaţia Ovidiu Rom.

23 afișări
Imaginea articolului Colierul lui Gwyneth Paltrow şi geanta lui Demi Moore, împreună 20.000 de euro (Galerie Foto)

Colierul lui Gwyneth Paltrow şi geanta lui Demi Moore, împreună 20.000 de euro (Imagine: Mediafax Foto)

În topul obiectelor vândute în cadrul licitaţiei cu strigare, colierul Damiani cu diamante donat de Gwyneth Paltrow a strâns cei mai mulţi bani, 13.000 de euro, vânzarea pornind de la 10.000 de euro.

GALERIE FOTO

Pe poziţia secundă s-a situat o vacanţă exotică în Thailanda, adjudecată pentru 7.300 de euro, şi geanta Versace donată de Demi Moore, vândută pentru 7.000 de euro.

Ediţia de anul acesta a balului a fost găzduită de Leslie Hawke şi i-a avut în postura de prezentatori pe Nono Semen de la Pro FM, care a oferit premiile tombolei organizate în cadrul evenimentului, pe Paula Herlo şi Cristian Leonte, care au prezentat evenimentul propriu-zis, pe Adela Popescu, cea care a prezentat colierul de diamante în timpul licitaţiei, şi Dana Rogoz, care a prezentat geanta lui Demi Moore.

Anul acesta, balul, aflat la a patra ediţie, a avut ca temă Eroii, oamenii care prin viziune, curaj, munca, talent, graţie şi creativitate au intrat în istorie ca modele de viaţă şi sursă de inspiraţie.

În 2007, balul a avut ca tematică anii 1920.

Unei audienţe mult mai colorată decât anul trecut, graţie costumelor de prinţi, prinţese sau alte personaje eroice ale istoriei, li s-au adresat, anul acesta, din postura de prezentatori, Paula Herlo, Senior Corespondent al Ştirilor Pro TV care a adus postului, anul acesta, premiul Emmy la secţiunea News cu două reportaje din cadrul campaniei "Tu ştii ce mai face copilul tău?", şi Cristian Leonte, prezentator al Ştirilor Pro TV şi al emisiunii "România, te iubesc!".

Gazda Balului a fost şi anul acesta Bogdan Olteanu, preşedintele Camerei Deputaţilor.

La începutul serii, el s-a adresat celor prezenţi la eveniment, cerându-le să ajute copiii aflaţi în situaţii dificile şi pentru a căror cauză luptă Ovidiu Rom.

"Bine aţi venit la ceea ce a devenit deja o tradiţie în caritatea românească", le-a spus el celor prezenţi, precizând că, din cauza crizei financiare, banii "se duc oricum, de ce să nu se ducă pentru o cauză caritabilă" şi cerând audienţei să fie generoasă.

"Am iniţiat acest eveniment în speranţa că ne va ajuta să ne susţinem programele după ce a încetat finanţarea americană pe care o aveam", a declarat Leslie Hawke, care a mulţumit, pe scenă, celor care au ajutat Ovidiu Rom de la început şi celor peste 50 de voluntari implicaţi în realizarea balului.

Leslie Hawke a ţinut să menţioneze şi companiile care au contribuit la realizarea evenimentului, între care Pro TV, Sister, Funcky Business şi Stage Expert.

La Balul de Halloween au fost prezenţi premierul Călin Popescu-Tăriceanu, Bogdan Olteanu, preşedintele Camerei Deputaţilor, ambasadorul Marii Britanii la Bucureşti, Robert Barnett, Amalia şi Ilie Năstase, Richard Moat, directorul executiv al Orange România, Adrian Severin, precum şi alte personalităţi ale lumii politice, show-biz-ului şi afacerilor din România.

Balul de Halloween a fost şi ocazia cu care au fost premiaţi eroi care au contribuit la cauze caritabile, în special la cea a copiilor aflaţi în dificultate. Astfel, premiile au mers la Radu Florescu, CEO al agenţiei de publicitate Saatchi & Saatchi România, şi la Alexandra Tânjală, partener al agenţiei de publicitate Sister.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici