Colin Farrell l-ar putea interpreta pe Ozzy Osbourne într-un film despre viaţa acestuia

Actorul Colin Farrell l-ar putea interpreta pe Ozzy Osbourne într-un lungmetraj inspirat din viaţa şi cariera rockerului britanic, informează femalefirst.co.uk.

13 afișări
Imaginea articolului Colin Farrell l-ar putea interpreta pe Ozzy Osbourne într-un film despre viaţa acestuia

Colin Farrell l-ar putea interpreta pe Ozzy Osbourne într-un film despre viaţa acestuia (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit unor informaţii postate de blogger-ul Perez Hilton, Colin Farrell a semnat deja contractul pentru acest rol, în ciuda faptului că Ozzy Osbourne şi-ar fi dorit ca personajul principal din film să fie interpretat de un actor necunoscut originar din Birmingham.

O sursă a declarat pentru perezhilton.com: "Cel puţin, Colin şi Ozzy fac parte din aceeaşi categorie, atunci când vine vorba de injurii. Colin bea mult alcool, fumează şi e afemeiat. E doar la un mic pas de a fi un adevărat star rock".

Colin Farrell a avut un an foarte ocupat, actorul irlandez jucând în "The Imaginarium of Doctor Parnassus", alături de Johnny Depp şi Jude Law, după decesul neaşteptat al actorului Heath Ledger. Farrell a jucat apoi în lungmetrajul "Ondine" şi şi-a demonstrat talentul de cântăreţ alături de Jeff Bridges în "Crazy Heart".

Colin Farrell va putea fi văzut jucând împreună cu Keira Knightley în "London Boulevard" şi în aceste zile filmează pentru "Horrible Bosses", împreună cu Jason Bateman şi Jennifer Aniston.

Ozzy Osbourne este fostul solist al trupei Black Sabbath, înfiinţată în Birmingham, Marea Britanie, în 1968. De-a lungul anilor, Black Sabbath a vândut peste 100 de milioane de albume la nivel mondial. Albumul solo "No More Tears", lansat de Ozzy Osbourne în 1991, a primit patru discuri de platină în Statele Unite ale Americii şi a avut parte de o primire călduroasă din partea publicului şi a criticilor de specialitate. Următoarele albume - "Ozzmosis" (1995), "Down to Earth" (2001), "Under Cover" (2005), "Black Rain" (2007) şi "Scream" (2010), deşi nu au mai avut acelaşi succes de public, au fost bine primite de critica de specialitate.

Ozzy Osbourne va susţine pe 2 octombrie un concert în Capitală, la complexul Zone Arena.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici