Columbia: Proteste faţă de textul unui cântec compus de Carla Bruni (Video)

Ministru columbian al Afacerilor Externe Fernando Araujo a protestat, joi, la Bogota, faţă de textul unui cântec al Carlei Bruni, soţia preşedintelui Franţei, Nicolas Sarkozy, în care aceasta vorbeşte despre cocaina columbiană.

26 afișări
Imaginea articolului Columbia: Proteste faţă de textul unui cântec compus de Carla Bruni (Video)

Proteste în Columbia faţă de textul unui cântec compus de Carla Bruni (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Eşti drogul meu/ Mai mortal decât heroina afgană/ Mai periculos decât cocaina columbiană", cântă Carla Bruni pe cel mai recent album al său, care va fi lansat pe 21 iulie, potrivit cotidianului francez Le Figaro.

"Venită din gura soţiei preşedintelui francez, afirmaţia este foarte dureroasă pentru Columbia", a spus ministrul columbian.

"Deplângem consumul de droguri produse în Columbia, indiferent de circumstanţe şi de nivel. Acest consum se traduce prin morţi şi violenţă în Columbia şi, în loc să se facă apologia acestui consum, mai bine lumea ne-ar ajuta să luptăm împotriva drogurilor", a adăugat ministrul.

"Aşa se întâmplă când se amestecă spectacolul cu politica", a concluzionat Araujo.

Titlul noului album al lui Bruni, al treilea din cariera ei muzicală, "Comme si de rien n'etait (Ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat)" este inspirat dintr-o operă fotografică a fratelui său decedat, Virginio.

Casa de producţie Naïve a organizat audiţii eşalonate pentru jurnalişti, încercând să nu dezvăluie prea multe informaţii înainte de apariţia materialului discografic pe piaţă.

Columbia este primul producător mondial de cocaină, cu o producţie evaluată la aproximativ 700 de tone pe an, potrivit cifrelor furnizate de organizaţiile internaţionale.

L´amour


 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici