Comedianul Jo Koy va prezenta Gala Premiilor Golden Globes

  • Maestrul umorului, Jo Koy, va da startul unei serii de premiere hollywoodiene la Globurile de Aur, aducând o explozie de energie şi umor contagios.
  • Comedianul, cunoscut pentru specialele sale de comedie de pe Comedy Central şi Netflix, va pune amprenta sa unică în rolul de gazdă, oferind o experienţă memorabilă la cea de-a 81-a ediţie a premiilor de prestigiu.
240 afișări
Imaginea articolului Comedianul Jo Koy va prezenta Gala Premiilor Golden Globes

Sursa foto: twitter.com/Jokoy

Comedianul Jo Koy a fost ales să fie gazda celei de-a 81-a ediţii a Premiilor Globurile de Aur, aşa cum a fost anunţat pe site-ul Globes, potrivit CNN.

Cunoscut pentru stand-up comedy şi prezenţa sa în emisiunea ”Chelsea Lately”, Jo Koy aduce o energie contagioasă şi un umor accesibil pentru a da startul sezonului de premiere de la Hollywood.

Decizia vine după ce alte potenţiale gazde, inclusiv Chris Rock şi Ali Wong, au refuzat oferta. Premiile Golden Globes se vor difuza pe 7 ianuarie, iar ”Barbie” şi ”Succession” de la HBO conduc nominalizările în domeniul filmului, respectiv al televiziunii.

Jo Koy şi-a exprimat entuziasmul, declarând: ”Acesta este momentul în care pot să îmi fac mândră familia filipineză.”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici