„Singur Acasă” în viaţa reală. Băieţel de 6 ani îmbarcat în avionul greşit

  • Un băieţel de 6 ani a fost îmbarcat în avionul greşit, din cauza unei greşeli flagrante făcute de o companie aeriană.
  • Cazul micuţului Casper aminteşte de intriga din "Singur Acasă 2".
2330 afișări
Imaginea articolului „Singur Acasă” în viaţa reală. Băieţel de 6 ani îmbarcat în avionul greşit

Casper ar fi trebuit să plece singur din Philadelphia, cu destinaţia Fort Myers, Florida, unde îl aştepta bunica sa.

Când femeia nu şi-a văzut nepotul sosind, a cerut explicaţii companiei, Spirit Airlines. Angajaţii nu au fost la început în stare să explice ce s-a întâmplat, apoi i-au spus că, probabil, copilul nu a ajuns la timp pentru a se îmbarca, dar femeia a demonstrat că acest lucru nu era posibil, deoarece îşi urmărise nepotul şi avea confirmarea că acesta se înregistrase la aeroport.

„Au fost cele mai proaste momente din viaţa mea”, a declarat femeia presei locale.

După câteva ore, ea a primit un telefon de la Casper. Nepotul său i-a spus că aterizase, dar pe un aeroport greşit, şi anume în Orlando, la patru ore şi peste 200 de kilometri distanţă.

Compania aeriană şi-a cerut scuze şi s-a oferit să ramburseze zborul, iar Casper a reuşit în cele din urmă să se reîntâlnească cu bunica sa la timp pentru a sărbători Crăciunul, potrivit Fox Business.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici