Comentariile lui Vince Vaughn despre gay din noul său film provoacă proteste

Comentariile lui Vince Vaughn despre persoanele gay, din noul său film, "Dilemma", au provocat proteste, însă actorul a explicat că afirmaţiile respective erau o formă de umor, care "uneşte oamenii", şi nu o jignire, informează contactmusic.com.

51 afișări
Imaginea articolului Comentariile lui Vince Vaughn despre gay din noul său film provoacă proteste

Comentariile lui Vince Vaughn despre gay din noul său film provoacă proteste (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Vince Vaughn spune în trailerul pentru cea mai nouă comedie a sa, "The Dilemma": "Doamnelor şi domnilor, maşinile electrice sunt... gay".

Jurnalistul Anderson Cooper a protestat faţă de gluma actorului, în special în contextul mai multor cazuri de sinucidere printre adolescenţii americani.

Astfel, şefii de la Universal Pictures au spus că vor înlocui trailerul iniţial cu un altul.

"Nu pot decât să mă alătur oamenilor care sunt înfuriaţi de intimidările şi persecuţiile la care sunt supuşi alţi oameni, din cauza faptului că sunt diferiţi de majoritate. Umorul pe seama acestor diferenţe destramă tensiunea şi ne face să devenim o comunitate. Dacă stabilim reguli despre ce putem glumi şi despre ce nu vom fi divizaţi. Mai mult... unde se opreşte cenzura aceasta?", a adăugat actorul.

Vaughn, starul comediei romantice "De Crăciun nu stăm acasă!/ Four Christmases", renumit, de altfel, pentru interpretarea unor roluri de burlac înverşunat în comedii precum "Spărgătorii de nunţi/ Wedding Crashers" şi "Pierde vară/ Swingers", a cerut-o în căsătorie pe iubita sa pe 14 februarie 2009, de Sfântul Valentin, sprijinindu-se într-un genunchi şi oferindu-i un inel cu un diamant de patru carate, în valoare de 125.000 de dolari.

Vince Vaughn, în vârstă de 39 de ani, a preferat ca relaţia lui cu Kayla Weber să rămână discretă, spre deosebire de precedenta lui relaţie, intens mediatizată, cu actriţa Jennifer Aniston, partenera sa din filmul "Despărţiţi, dar împreună/ The Break-Up". Cei doi actori s-au despărţit la sfârşitul anului 2006.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici