Compania aeriană Virgin Atlantic va organiza concerte pe rutele sale interne

Compania aeriană Virgin Atlantic, deţinută de miliardarul britanic Richard Branson, a anunţat că va oferi pasagerilor săi "o experienţă aeriană cu adevărat de neuitat", întrucât divizia ei care operează pe rutele interne, Little Red, va organiza o serie de mini-concerte la bordul avioanelor sale.

89 afișări
Imaginea articolului Compania aeriană Virgin Atlantic va organiza concerte pe rutele sale interne

Richard Branson, patronul Virgin Atlantic (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

După ce au organizat spectacole de stand-up comedy la bordul avioanelor care au circulat, în această lună, spre Edinburgh, aceeaşi companie va organiza o serie de concerte, care, potrivit The Telegraph, vor fi inspirate din "bogatul peisaj muzical din Scoţia şi din Manchester", informează site-ul revistei New Musical Express.

Numele trupelor care vor susţine aceste concerte vor fi anunţate pe platformele de socializare şi nimeni nu va cunoaşte în avans cursele care vor găzdui aceste show-uri artistice. Fondatorul companiei, Richard Branson, a spus că acest proiect vrea să "zguduie universul curselor aeriene interne din Marea Britanie".

Concertele de la bordul avioanelor operate de compania Little Red vor debuta în luna septembrie.

Compania Little Red operează zboruri zilnice de pe aeroportul Heathrow din Londra spre oraşele Edinburgh, Aberdeen şi Manchester.

Totodată, casa de discuri Virgin Records, deţinută tot de Richard Branson, a anunţat că va marca împlinirea a 40 de ani de existenţă, în acest an, printr-o serie de evenimente speciale, care includ o expoziţie, un film documentar şi lansarea pe CD a unei compilaţii muzicale. Casa de discuri Virgin Records, înfiinţată în 1973 de Richard Branson, a lansat albumul "Tubular Bells", de Mike Oldfield, care s-a vândut în 15 milioane de copii. Aceeaşi casă a semnat apoi cu muzicieni şi trupe importante din epoca punk şi post-punk, precum Sex Pistols, PiL, Magazine, Devo, XTC, iar apoi, în deceniile care au urmat, cu alte grupuri celebre, precum The Human League, Massive Attack, Spice Girls, Daft Punk, The Chemical Brothers şi The Verve.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici