Conacul Playboy a lui Hugh Hefner are un nou proprietar

Conacul Playboy, care a fost deţinut de Hugh Hefner, are un nou proprietar: Daren Metropoulos, omul de afaceri bogat, care locuieşte pe o proprietate din vecinătate, relatează Associated Press.

3796 afișări
Imaginea articolului Conacul Playboy a lui Hugh Hefner are un nou proprietar

Conacul Playboy a lui Hugh Hefner are un nou proprietar

Conacul Playboy a fost scos la licitaţie în luna ianuarie a acestui an, iar reprezentanţii Playboy Enterprises şi Daren Metropoulos au confirmat, luni, că suma licitată de Metropoulos a fost cea mai mare, iar acum acesta deţine conacul.

Ambele părţi au refuzat să dezvăluie preţul achitat, dar un purtător de cuvânt de-a lui Metropoulos a declarat că termenii din contract îi permit fondatorului revistei Playboy, Hugh Heffner, în vârstă de 90 de ani, să locuiască în vilă pentru tot restul vieţii sale.

Iniţial, conacul a fost estimat la 200 de milioane de dolari, dar agenţii imobiliari locali au declarat la acea vreme că preţul este exagerat. O proprietate din apropiere a fost vândută anul trecut pentru suma de 59 milioane de dolari.

Metropoulos şi-a cumpărat casa în care locuieşte în prezent tot de la Hefner, în anul 2009, cu 18 milioane de dolari.

Faimosul conac, recunoscut pentru petrecerile la care participau celebrităţi din lumea mondenă şi pentru poveştile deocheate care aveau loc înăuntru, a fost construit în 1927 şi achiziţionat de Playboy Enterprises în 1971, cu puţin peste un milion de dolari.

Acesta are 29 camere şi include o casă pentru jocuri, un cinema, o cramă, o sală de fitness, un teren de tenis, o piscină şi o casă pentru oaspeţi, cu 4 dormitoare.

După ce a fost cumpărat de Hefner, conacul şi numeroasele sale elemente adiacente, precum o piscină amenajată într-o peşteră, au devenit un loc preferat al multor staruri de la Hollywood, în care erau organizate petreceri spectaculoase, adeseori cu conotaţii lascive.

De asemenea, Playboy Mansion a apărut de-a lungul anilor în numeroase seriale TV şi filme pentru marele ecran, precum "Sex and the City", "The Apprentice" şi "The House Bunny".

Metropoulos, noul proprietar al conacului Playboy, are 32 de ani şi este fostul co-proprietar şi co-CEO al companiei Pabst Brewing şi co-proprietar al Hostess Brands, care a fabricat celebrele dulciuri Twinkies.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici