Concert cu Ştefan Bănică, în Ajunul Crăciunului, la Pro TV (Video)

Pro TV va difuza pe 24 decembrie, de la ora 23.30, un concert din seria de spectacole de Crăciun susţinute de Ştefan Bănică în perioada sărbătorilor de iarnă, informează televiziunea.

367 afișări
Imaginea articolului Concert cu Ştefan Bănică, în Ajunul Crăciunului, la Pro TV (Video)

Concert cu Ştefan Bănică, în Ajunul Crăciunului, la Pro TV (Imagine: Mediafax Foto)

De şapte ani, înainte de Crăciun, Ştefan Bănică are cea mai explozivă întâlnire din an cu spectatorii săi, într-o serie de concerte care se ţin, anual, cu sala plină şi cu casa închisă. Megaconcertul în care Ştefan promite să uimească şi să suprindă cu un show cum nu s-a mai văzut va fi difuzat în Ajunul Crăciunului, la Pro TV, de la ora 23.30, şi în reluare, pe 27 decembrie, de la ora 11.30.

Devenit deja o tradiţie, concertul de Crăciun al lui Ştefan Bănică a fost mai aşteptat ca niciodată anul acesta, fiind un record pentru artist, dar şi pentru showbiz-ul românesc - 7 concerte susţinute cu casa închisă în 7 zile consecutive.

"Anul acesta susţin 7 concerte în 7 zile, la Sala Palatului. Am programat întâi 4 spectacole, iar biletele s-au epuizat în două săptămâni, apoi, la cererea publicului, s-au mai pus în vânzare încă 2 săli, care s-au epuizat în scurt timp. Astfel, am ajuns la al şaptelea spectacol, pe 22 decembrie. Întotdeauna am să recunosc, publicul, nu că îmi dă energia de care am nevoie, ci îmi dă însutit mai multă energie decât am nevoie. Dar, această energie pe care o primesc şi care este, după părerea mea, un dar de la Dumnezeu, trebuie să o folosesc pentru evoluţia mea ca persoană, pentru că, atunci când primeşti mult, eşti şi obligat să dai. Nu poate fi vorba de rutină, este o mare, mare bucurie să pot să mă întâlnesc 7 zile la rând cu spectatorii mei", a mărturisit artistul.

În fiecare an, Ştefan Bănică promite invitaţi speciali la concertele sale, însă niciodată nu dezvăluie înainte de spectacol numele acestora. "Evident că nu pot să spun pe cine voi aduce în spectacole, tocmai de aceea scriu pe afiş că voi avea invitaţi-supriză şi nici nu vă pot spune surprizele concertelor. Întotdeauna am venit cu ceva nou, cu cântece noi, dar, cel mai important lucru dintre toate este atmosfera care se creează acolo datorită publicului. Este ca o tradiţie, de fiecare dată dăm impresia unei familii uriaşe, care se întâlneşte în fiecare an, înainte de Crăciun. Supriza plăcută pentru mine este că sunt oameni care vin de 7 ani de zile, an de an, la fiecare concert", a mai spus Ştefan Bănică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici