Concert Richard Clayderman, amânat la Arad

Un concert al pianistului francez Richard Clayderman, care ar fi trebuit să aibă loc, luni, la Filarmonica de Stat Arad, a fost amânat cu două săptămâni, fără explicaţii ale organizatorilor, în timp ce numai jumătate din numărul de bilele disponibile au fost vândute.

3 afișări
Imaginea articolului Concert Richard Clayderman, amânat la Arad

Concert Richard Clayderman, amânat la Arad

Directorul Filarmonicii de Stat Arad, Dorin Frandeş, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, că impresarul român al pianistului a cerut amânarea spectacolului pentru data de 12 noiembrie.

“Nu s-au adus explicaţii suplimentare, astfel că nu ştim motivaţia”, a spus Frandeş.

El a recunoscut că din cele peste 600 de bilete scoase la vânzare s-au vândut doar 300, în două săptămâni, în timp ce concertul a fost promovat cu o lună înainte.

“S-au vândut doar cele mai ieftine bilete, cu 100 de lei, dar mai sunt disponibile biletele scumpe, cu 350 de lei”, a precizat Frandeş. El a spus că nu ştie dacă numărul mic de bilete vândute este cauza amânării spectacolului.

Richard Clayderman, pe numele său adevărat Philippe Pagès, a vândut, de-a lungul carierei sale, 70 milioane de discuri, în peste 57 de ţări. Artistul francez susţine aproape 200 de concerte pe an.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici