Concertele Holograf din Capitală, reprogramate pentru 25 şi 26 februarie 2013

Cele două concerte "Cât de departe", pe care trupa Holograf trebuia să le susţină pe 22 şi 23 octombrie şi care au fost anulate din cauza problemelor de sănătate ale solistului Dan Bittman, vor avea loc pe 25 şi 26 februarie 2013, de la ora 19.30, la Sala Palatului din Bucureşti.

251 afișări
Imaginea articolului Concertele Holograf din Capitală, reprogramate pentru 25 şi 26 februarie 2013

Concertele Holograf din Capitală, reprogramate pentru 25 şi 26 februarie 2013 (Imagine: Cristina Nichitus/ Mediafax Foto)

Persoanele care au achiziţionat bilete la spectacole şi doresc să le păstreze sunt asigurate de organizatori că tichetele rămân valabile, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Astfel, biletele achiziţionate pentru ziua de 22 octombrie sunt valabile pentru ziua de 25 februarie 2013, în timp ce biletele achiziţionate pentru ziua de 23 octombrie sunt valabile pentru ziua de 26 februarie 2013.

În schimb, persoanele care doresc să îşi recupereze banii pe bilete trebuie să se prezinte cu acestea până la data de 30 noiembrie, la agenţia de la care au fost achiziţionate.

Persoanele care au achiziţionat bilete prin intermediul oficiilor poştale semnalizate Bilete.ro trebuie să sune la 021.311.93.23 sau să trimită un e-mail la office@bilete.ro, dacă vor să recupereze contravaloarea biletelor. În oficiile poştale semnalizate Bilete.ro nu se efectuează astfel de retururi.

Trupa Holograf a fost nevoită să îşi amâne pentru o scurtă perioadă cele două concerte "Cât de departe" care urmau să aibă loc pe 22 şi 23 octombrie, la Sala Palatului din Bucureşti, din cauza unor probleme de sănătate ale solistului formaţiei, Dan Bittman, care au fost însă rezolvate, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX în 10 octombrie.

Conform comunicatului, această decizie a fost luată în urma unor probleme de sănătate ale solistului trupei, Dan Bittman, probleme care au fost rezolvate. Perioada de refacere este însă mai mare decât timpul rămas până la concerte.

Celelalte proiecte în care trupa este implicată în prezent se vor desfăşura conform planurilor stabilite, Holograf pregătind intens lansarea următorului single extras de pe albumul "Love Affair".

"Le mulţumesc tuturor care mi-au trimis mesaje de susţinere, însă nu este vorba de ceva foarte grav, iar problema s-a rezolvat cu succes. Ce-i drept, această mică pauză o programasem după cele două concerte de la Sala Palatului, însă planurile nu se potrivesc întotdeauna", a declarat pe 10 octombrie Dan Bittman.

Contactat la momentul respectiv de MEDIAFAX, Edi Petroşel, toboşarul formaţiei, a declarat că Dan Bittman a fost operat în 3 octombrie, la Viena, iar operaţia a fost una reuşită.

"A fost operat la gât. I se obturase un canal, o venă şi, pentru a nu fi în pericol de accident vascular, s-a operat. Operaţia a reuşit şi el se simte bine acum, se odihneşte. Are nevoie de o perioadă de trei-patru săptămâni de recuperare", a spus Edi Petroşel.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici