Concertele lunii februarie, între show-urile de Valentine's Day, Gotan Project şi James Walsh

Luna februarie aduce în Bucureşti tradiţionalele concerte de Valentine's Day şi Dragobete, susţinute de Direcţia 5 şi Taxi, dar şi un nou show semnat de Gotan Project, precum şi un recital acustic al lui James Walsh, solistul trupei britanice Starsailor.

113 afișări
Imaginea articolului Concertele lunii februarie, între show-urile de Valentine's Day, Gotan Project şi James Walsh

Concertele lunii februarie, între show-urile de Valentine's Day, Gotan Project şi James Walsh (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Gotan Project revine pentru a patra oară la Bucureşti, pe 28 februarie, când celebra formaţie de electro-tango va susţine un concert la Sala Palatului. Cea mai cunoscută trupă de gen a momentului a început ca un experiment muzical, Philippe Cohen Solal, Eduardo Makaroff şi Christoph H. Müller fiind primii care au adus cu succes folclorul argentinian pe scena electronică.

Pe de altă parte, James Walsh, solistul de la Starsailor, una dintre cel mai bine cotate trupe din Marea Britanie, în stilul celor de la Travis şi Coldplay, va susţine un concert acustic, pe 4 februarie, la The Ark. Fascinat de muzica unor nume precum Neil Young, Bob Dylan, Nick Drake şi The Beatles, James Walsh, care a început şi o carieră solo, şi-a dezvoltat treptat un stil propriu, un cumul de nuanţe şi influenţe preluate de la artiştii care i-au marcat existenţa.

Totodată, trupa Direcţia 5 va susţine, pe 14 februarie, la Sala Palatului, tradiţionalul său concert de Sfântul Valentin, în cadrul căruia va interpreta cele mai frumoase cântece scrise pe parcursul celor 20 ani de carieră. Evenimentul va coincide cu lansarea cei mai nou disc al trupei, albumul "Clasic", ce va conţine cele mai recente piese Direcţia 5. Primul single extras de pe album, "Îţi mulţumesc", este considerat de membrii trupei cântecul cu cele mai romantice versuri din istoria Direcţia 5.

Şi Ţapinarii îşi continuă tradiţia legată de Ziua Îndrăgostiţilor, organizând cea de-a zecea ediţie a turneului "Anti-Valentine's Day". Concertul de la Bucureşti va avea loc pe 14 februarie, în Club A.

În schimb, cei de la Taxi au ales ziua de Dragobete (24 februarie), pentru a cânta pentru îndrăgostiţi, în Club Jukebox.

Trupa byron îşi va lansa cel de-al treilea album de studio intitulat "Perfect", pe 17 februarie, la The Silver Church, în timp ce formaţia de hip hop Ad Litteram va lansa albumul "Răni Cicatrizate", pe 6 februarie, în acelaşi club din Capitală.

Calendarul concertelor anunţate pentru luna februarie în Bucureşti:

Marţi, 1 februarie
Impaled Nazarene - The Silver Church

Miercuri, 2 februarie
The MOOod - Club A

Joi, 3 februarie
Şuie Paparude - The Silver Church
Viţa de Vie & Voodoo - Wings Club
Taxi - Club Tribute
Antract - El Primer Comandante

Vineri, 4 februarie
James Walsh - The Ark

Sâmbătă, 5 februarie
Bob Marley Tribut, cu El Negro şi invitaţii lor - Club Fabrica

Duminică, 6 februarie
Ad Litteram - The Silver Church

Joi, 10 februarie
Iris - Club Tribute
Mircea Baniciu - Fire Club

Vineri, 11 februarie
Take It Easy Hospital - Club Control

Sâmbătă, 12 februarie
Tribute Nine Inch Nails - Club Fabrica

Luni, 14 februarie
Direcţia 5 - "Valentine's Day" - Sala Palatului
Ţapinarii - "Anti-Valentine's Day" - Club A

Joi, 17 februarie
byron - The Silver Church

Joi, 24 februarie
Taxi - "Concert de Dragobete" - Club Jukebox

Luni, 28 februarie
Gotan Project - Sala Palatului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici