Concertele lunii ianuarie în Bucureşti: Michale Graves, Amorphis, Soilwork şi Jinjer

Cântăreţul Michale Graves, fostul solist al trupei horror punk americane Misfits, deschide, în ianuarie, seria vedetelor internaţionale ale anului 2019 pe scenele bucureştene, alături de finlandezii de la Amorphis, formaţia suedeză Soilwork şi ucrainenii de la Jinjer.

126 afișări
Imaginea articolului Concertele lunii ianuarie în Bucureşti: Michale Graves, Amorphis, Soilwork şi Jinjer

Concertele lunii ianuarie în Bucureşti: Michale Graves, Amorphis, Soilwork şi Jinjer

Michale Graves a fost solistul Misfits în perioada de aur a trupei, începând din 1995, fiind autorul unor hituri precum "Dig Up Her Bones" şi "Descending Angel". Graves a cântat alături de formaţia horror punk până în 2000, iar ulterior a mai urcat pe scenă cu aceasta cu diferite ocazii. La cinci ani de la plecarea din Misfits, el şi-a început cariera solo, lansând în 2005 albumul "Punk Rock is Dead".

Pe 9 ianuarie, fanii români îl vor putea asculta pe Michale Graves în concert, în clubul Quantic din Bucureşti.

Pe 22 ianuarie, este rândul trupelor rock Amorhpis, Soilwork şi Jinjer să îşi încânte admiratorii din România. Show-urile acestora sunt programate la Arenele Romane (cort încălzit) din Bucureşti, iar în deschidere este invitat grupul german Nailed to Obscurity.

Finlandezii de la Amorphis se întorc în Bucureşti pentru a-şi prezenta cel mai recent album, "Queen of Time", dar şi piese care i-au făcut celebri de atâţia ani. Li se alătură trupa suedeză Soilwork, prezentă pe scena metalului din 1995, şi Jinjer, condusă de extravaganta Tatiana Shmailyuk, cea mai bună formaţie de metal din Ucraina.

Lista concertelor lunii ianuarie în Bucureşti este completată de nume mari ale muzicii româneşti, precum Phoenix, Timpuri Noi, Kempes şi Cargo.

Iar nostalgicilor li se recomandă un Concert Extraordinar de Anul Nou, cu Tiberiu Soare şi Symphactory Orchestra, alături de trei solişti de operă remarcabili, mezzosoprana Maria Miron (Jinga), bas-baritonul Cătălin Ţoropoc şi soprana de coloratură Mădălina Andreea Barbu. Ei vor aduce pe 7 ianuarie, la Teatrul Naţional Bucureşti, creaţii semnate, printre alţii, de W. A. Mozart, J. Brahms, P. I. Ceaikovski şi G. Bizet.

Lista principalelor concerte ale lunii ianuarie în Bucureşti:

4 ianuarie
Phoenix - Hard Rock Cafe (22.30)
Carla's Dreams - Berăria H (23.15)

7 ianuarie
Concert Extraordinar de Anul Nou - Teatrul Naţional Bucureşti (19.00)

9 ianuarie
Michale Graves (ex Misfits) - Quantic Club (00.00)

10 ianuarie
Timpuri Noi - Hard Rock Cafe (21.30)

11 ianuarie
Bosquito - Hard Rock Cafe (22.30)

12 ianuarie
Kempes - Quantic Club (21.30)

15 ianuarie
Semnal M - Berăria H (21.30)

16 ianuarie
The Amsterdams - Expirat Club (21.00)

17 ianuarie
RoadkillSoda - Control (21.00)
The Motans - Hard Rock Cafe (21.30)

18 ianuarie
Desperado - Hard Rock Cafe (22.30)

19 ianuarie
Shiller Klangwelten - Arenele Romane (19.00)

22 ianuarie
Amorphis, Soilwork şi Jinjer - Arenele Romane (00.00)
Horia Brenciu & HB Orchestra - Berăria H (21.30)

24 ianuarie
CTC - Expirat (21.00)
Lucia - Hard Rock Cafe (21.30)

25 ianuarie
Azur şi Nelu Vlad - Berăria H (20.00)
Tribut Metallica - Hard Rock Cafe (22.30)

30 ianuarie
Rage Against The Machine Tribute - Berăria H (21.45)

31 ianuarie
Cargo - Hard Rock Cafe (22.30)

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici