Concertele lunii martie la Bucureşti

Luna martie aduce la Bucureşti, pe lângă concerte dedicate zilelor de 1 şi 8 martie, mai mulţi artişti de talie internaţională, printre care Jean Luc Ponty, care vine cu trupa sa pe 11 martie, la Sala Palatului, şi Brendan Perry, de la Dead Can Dance, care concertează pe 29 martie.

54 afișări
Imaginea articolului Concertele lunii martie la Bucureşti

Primul artist de talie internaţională care vine la Bucureşti în martie este Jean-Luc Ponty (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Luna martie debutează cu două concerte ale trupei rock româneşti Iris, organizate pe 1 şi 8 martie, la Teatrul Naţional din Capitală, spectacole organizate pentru "celebrarea femeii şi a primăverii", potrivit declaraţiilor formaţiei.

Tot la începutul lunii, pe 6 martie, fanii lui Tudor Gheorghe îl pot vedea pe artist pe scena Sălii Palatului, într-un spectacol intitulat "Anotimpurile mele: Iarna - Primăvara" .

Pe de altă parte, fanii muzicii house pot merge, tot pe 6 martie, la Arenele Romane din Capitală, pentru un show al DJ-ului Paul Van Dyk, adus de The Mission, ca parte a turneului mondial al acestuia - "Volume World Tour 2010".

Pe 7 martie, la Sala Palatului are loc, începând cu ora 19.00, Gala folk "Om bun" 2010, printre artiştii care urcă pe scenă numărându-se Alexandru Andrieş, Mircea Baniciu, Ada Milea, Vladi Cnejevici, Victor Socaciu, Vasile Şeicaru şi Mircea Florian.

Primul artist de talie internaţională care vine la Bucureşti în martie este Jean-Luc Ponty, care concertează pe 11 martie la Sala Palatului, începând cu ora 20.00, el fiind pentru a treia oară în România după spectacole susţinute la Stufstock şi Timişoara.

Data de 13 martie aduce pentru fanii muzicii latino o întâlnire cu Anahi, fostă componentă a trupei RBD, aceasta urmând să concerteze la Sala Palatului, începând cu ora 20.00, pentru ca săptămâna 15 - 21 martie să debuteze cu revenirea pe scena bucureşteană a trupei americane Bloodhound Gang, ce concertează la clubul Silver Church.

Luna martie se încheie cu un concert susţinut de legendarul solist al trupei Dead Can Dance, Brendan Perry, pe 28 martie, la Sala Palatului.

Calendarul concertelor anunţate pentru luna februarie în Bucureşti:

Luni, 1 martie
Iris - Teatrul Naţional Bucureşti
Kumm - Cafe Verona

Joi, 4 martie
Austrian Hours - Michaela Rabitsch & Robert Pawlik - Green Hours

Sâmbătă, 6 martie
Tudor Gheorghe - Sala Palatului
Paul Van Dyk - Arenele Romane
Omul cu Şobolani - Lăptăria lui Enache

Duminică, 7 martie
Gala Folk "Om bun" - Sala Palatului

Luni, 8 martie
Iris - Teatrul Naţional Bucureşti
Neri Per Caso - Sala Radio Bucureşti

Joi, 11 martie
Jean-Luc Ponty & His Band - Sala Palatului Bucureşti

Vineri, 12 martie
Snowy White, chitaristul legendarei trupe Pink Floyd - Hard Rock Cafe

Sâmbătă, 13 martie
Anahi - Sala Palatului

Luni, 15 martie
Bloodhound Gang - Silver Church Club

Miercuri, 17 martie
Who's Bad - Sala Palatului

Joi, 18 martie
Jojo Mayer & Nerve - Silver Church Club

Sâmbătă, 20 martie
The One - Hard Rock Cafe

Duminică, 21 martie
Elite Dark Metal Evening - Silver Church Club Mandinga - Sala Palatului

Luni, 22 martie
Mircea Vintilă - Cinema Scala

Marţi, 23 martie
"Voci de primăvară" - Palatul Naţional Copiilor

Miercuri, 24 martie
Urma - Sala Palatului

Joi, 25 martie
Filarmonica George Enescu - Ateneul Român

Duminică, 28 martie
Alphaville şi Bad Boys Blue - Sala Palatului

Luni, 29 martie
Brendan Perry - Sala Palatului

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici