Concertul AC/DC de la Bucureşti: 1.000 de bilete suplimentare la categoria Golden Circle

Organizatorii concertului susţinut de AC/DC la Bucureşti pe 16 mai pun în vânzare 1.000 de bilete suplimentare, disponibile la categoria Golden Circle, epuizată încă din luna ianuarie, informează un comunicat.

93 afișări
Imaginea articolului Concertul AC/DC de la Bucureşti: 1.000 de bilete suplimentare la categoria Golden Circle

Concertul AC/DC de la Bucureşti: 1.000 de bilete suplimentare la categoria Golden Circle (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Biletele din categoria Golden Circle, disponibile la preţul de 265 de lei, care asigură spectatorilor un loc în faţa scenei la concertul AC/DC programat pe 16 mai în Piaţa Constituţiei din Capitală, au fost epuizate încă din luna ianuarie.

Biletele suplimentare din categoria Golden Circle vor fi disponibile începând de miercuri, numai prin Eventim.ro.

Concertul susţinut de AC/DC în România este o producţie Marcel Avram, D&D East Entertainement şi East European Concert.

Trupa de hard rock înfiinţată în Sydney, în 1973, va aduce pe 16 mai, în Piaţa Constituţiei din Capitală, show-ul "Black Ice", care promovează cel de-al 15-lea material de studio al ei, lansat în octombrie 2008. Turneul, primul după "Stiff Upper Lip", susţinut de AC/DC în 2000/2001, a avut zeci de concerte sold out în întreaga lume. Trei dintre concertele susţinute în Buenos Aires au fost filmate pentru un posibil DVD live, care ar urma să fie lansat.

"Black Ice" a câştigat premiul pentru "Marele Turneul al Anului" acordat anul acesta de Pollstar Concert Industry. De asemenea, a primit nominalizări şi la Billboard Touring Awards.

Până în prezent, turneul a avut încasări de cel puţin 135,3 milioane de dolari, potrivit Billboard Boxscore. Printre piesele incluse în setlistul show-ului se numără "Back in Black", "Big Jack", "Thunderstruck", "Black Ice", "You Shook Me All Night Long", "Let There Be Rock", "Highway to Hell" şi "For Those About to Rock (We Salute You)".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici