Concertul de la Bucureşti al trupei Scooter, amânat pentru 26 septembrie

Show-ul pe care formaţia germană Scooter urma să îl susţină la Arenele Romane din Capitală pe 5 iunie a fost amânat pentru 26 septembrie, în acelaşi spaţiu de concerte, informează organizatorii.

103 afișări
Imaginea articolului Concertul de la Bucureşti al trupei Scooter, amânat pentru 26 septembrie

Concertul de la Bucureşti al trupei Scooter, amânat pentru 26 septembrie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Această amânare se datorează unei restructurări a programului de turneu. De la mijlocul lunii septembrie, Scooter reia turneul de promovare a celui mai recent album, «Under the Radar Over The Top», şi Bucureştiul va fi în lista de turneu! Cei de la Scooter îşi cer scuze pentru eventualele neplăceri, dar promit că show-ul din septembrie se va ridica la aşteptările fanilor, aşa cum i-au obişnuit mereu", a declarat Raluca Mihail, de la Blue Music, organizatorul concertului.

Biletele pentru concert sunt deja în vânzare şi pot fi procurate online, de pe www.ticketfan.ro, şi din reţeaua de magazine Flanco şi Diverta. Preţul rămâne nemodificat, de 100 lei. Fanii care au achiziţionat deja bilete pentru data de 5 iunie sunt rugaţi să le păstreze, acestea fiind valabile pentru show-ul din 26 septembrie. Persoanele care nu pot participa la spectacol la noua dată pot solicita rambursarea la punctele de vânzare de unde au achiziţionat biletele, până la data de 25 iunie.

Trupa a mai concertat în România, la Bucureşti, în vara anului 2006.

Scooter este o formaţie germană de hard dance, care, de-a lungul carierei, a vândut peste 25 de milioane de albume. În prezent, trupa este formată din H.P. Baxxter, Rick J. Jordan şi Michael Simon. Printre piesele cele mai cunoscute ale formaţiei se numără "Hyper Hyper", "Move Your Ass!", "Fire", "How Much Is The Fish?", "Posse (I Need You On The Floor)", "Ramp! (The Logical Song)", "Nessaja", "Weekend!", "Maria (I Like It Loud)", "One (Always Hardcore)" şi "Jumping All Over the World".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici