Concertul din Bucureşti al cântăreţei Carly Rae Jepsen, anulat după incendiul din clubul Colectiv

Concertul cântăreţei Carly Rae Jepsen, care trebuia să aibă loc joi, la Sala Polivalentă din Bucureşti, a fost anulat, "în semn de respect faţă de toţi cei afectaţi de evenimentele tragice din clubul Colectiv din Bucureşti", informează un comunicat remis MEDIAFAX.

744 afișări
Imaginea articolului Concertul din Bucureşti al cântăreţei Carly Rae Jepsen, anulat după incendiul din clubul Colectiv

Concertul din Bucureşti al cântăreţei Carly Rae Jepsen, anulat după incendiul din clubul Colectiv (Imagine: Hepta/Arhiva Mediafax Foto)

Încă nu se cunosc detalii despre o posibilă reprogramare a concertului.

Numărul persoanelor care au decedat în incendiul din clubul Colectiv a ajuns la 32, după ce, marţi dimineaţă, o altă tânără, în vârstă de 28 de ani, a murit la Spitalul "Sfântul Pantelimon". Alte aproximativ 130 de persoane sunt internate în mai multe spitale din Bucureşti, peste 50 fiind în stare critică sau gravă.

Nominalizată la premiile Grammy şi premiată cu mai multe discuri de platină, cântăreaţa şi compozitoarea Carly Rae Jepesn se bucură de milioane de fani în întreaga lume, inclusiv în România.

Prin lansarea noului album "E•MO•TION", Carly a demonstrat că poate duce mai departe succesul obţinut până în prezent, continuând să evolueze în plan artistic. "I Really Like You", primul single lansat de pe album, rulează pe toate posturile radio din ţară şi a fost bine primit de publicaţiile de specialitate. Revista Rolling Stone a scris, de exemplu, despre albumul "E•MO•TION" că este un
"masterclass pop". Cu pasiune şi emoţie inspirate din discurile pop de la începutul anilor 1980, Carly Rae Jepsen a lansat "E•MO•TION", albumul în care îmbină cele mai incitante paradoxuri ale muzicii pop şi care cuprinde piese despre libertate şi introspecţie, melodii tandre şi curajoase, sensibile şi încrezătoare.

"E•MO•TION" vine după lansarea albumului de debut "Kiss", care a cuprins şi hitul "Call Me Maybe", ajuns pe locul 1 în topurile iTunes Singles din peste 47 ţări şi care s-a vândut în peste 18 milioane de copii în toată lumea. Acesta i-a adus lui Carly Rae Jepsen, în 2012, nominalizări la premiile Grammy pentru cea mai bună performanţă pop solo şi piesa anului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici