Concertul lui Rod Stewart de la Bucureşti, scos de pe site-ul oficial al artistului

Concertul lui Rod Stewart programat să se desfăşoare, pe 29 iunie, pe Stadionul "Iolanda Balaş-Soter" din Capitală, după cum indica site-ul oficial al acestuia pe 25 ianuarie, a fost scos din lista turneului starului britanic.

1238 afișări
Imaginea articolului Concertul lui Rod Stewart de la Bucureşti, scos de pe site-ul oficial al artistului

Concertul lui Rod Stewart de la Bucureşti, scos de pe site-ul oficial al artistului (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit site-ului RodStewart.com, concertul de la Bucureşti a fost şters de pe lista turneului programat în această vară, la sfârşitul lunii iunie el urmând să concerteze doar la Budapesta (26 iunie) şi Viena (27 iunie). După o pauză de două săptămâni, turneul ar urma să continue cu două concerte la Edinburgh (14 şi 15 iulie), precum şi în alte oraşe din Marea Britanie.

Surse din piaţă susţin, însă, că nu este încă exclus ca un concert al artistului să aibă loc în vara acestui an, în România.

Pe numele său adevărat Roderick David Stewart, cântăreţul şi compozitorul Rod Stewart a devenit celebru la sfârşitul anilor 1960, graţie colaborării sale cu trupele The Jeff Beck Group şi The Faces. Colaborarea sa cu aceste două trupe a influenţat, potrivit specialiştilor în domeniu, apariţia genurilor heavy metal, respectiv punk-rock. Ambele trupe sunt, totodată, pionieri ai blues-rockului.

Potrivit unui top alcătuit de Q Magazine, Rod Stewart s-a situat pe poziţia a 33-a în clasamentul celor mai buni 100 de cântăreţi din toate timpurile.

Rod Stewart este cunoscut pentru numeroase hituri, printre care se numără "Do You Think I'm Sexy?" şi "Maggie May". El este unul dintre cei mai bine plătiţi artişti din lume. Turneul susţinut de veteranul muzicii britanice în 2007 l-a plasat pe acesta pe locul al şaptelea în topul celor mai profitabile serii de concerte ale anului respectiv, cu încasări de 49 de milioane de dolari.

Cel mai nou album al lui Rod Stewart, "Soulbook", lansat în 2009, cuprinde melodii soul din anii '60-'70.

Do You Think I'm Sexy

Maggie May

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici