Concertul Nazareth din Bucureşti, mutat în Hala (Video)

Concertul trupei rock Nazareth, programat la Bucureşti pe 26 aprilie, a fost mutat de la Arenele Romane într-o nouă sală de concerte - Hala -, informează organizatorii, Kompas Events.

36 afișări
Imaginea articolului Concertul Nazareth din Bucureşti, mutat în Hala (Video)

Concertul Nazareth din Bucureşti, mutat în Hala (Imagine: www.nazarethdirect.co.uk)

Potrivit organizatorilor, pentru concert mai sunt disponibile 1.500 de bilete.

Hala este un nou loc destinat concertelor şi petrecerilor, situat în Bulevardul Mihai Bravu nr. 475.

Biletele pentru concertul trupei Nazareth au preţul de 80 de lei şi pot fi achiziţionate din magazinele Diverta şi online, de pe www.ticketpoint.ro, www.myticket.ro, www.bilete.ro, www.blt.ro, www.eventim.ro.

Concertul de la Bucureşti este inclus în turneul de promovare a celui mai recent material al trupei, "The Neuz". Acest nou proiect se suprapune cu sărbătorirea a 40 de ani de existenţă a trupei.

Trupa Nazareth a fost înfiinţată în 1968, în Dunfermline, Scoţia. Albumul de debut al trupei, intitulat "Nazareth", a fost lansat în 1971, la Londra, fiind urmat de "Exercises", în 1972, "Razamanaz", în 1973, "Loud 'N' Proud", la sfârşitul lui 1973, "Rampant", în 1974, "Hair of the Dog", în 1975, "No Mean City" şi "Malice in Wonderland", în 1979, toate acestea bucurându-se de succes.

Componenţa actuală a trupei este Dan McCafferty - voce, Jimmy Murrison - chitară, Pete Agnew - bas şi Lee Agnew - tobe.

Love Hurts

Hair Of The Dog

Citeşte şi:

Trupa Nazareth concertează în România, în aprilie 2009

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici