Concertul pe care cântăreţul Black trebuia să îl susţină pe 28 mai, la Bucureşti, a fost AMÂNAT- VIDEO

Concertul artistului pop-rock Black, cunoscut pentru melodiile "Wonderful Life" şi "Sweetest Smile", programat pentru 28 mai, la Sala Palatului din Bucureşti, a fost amânat cu câteva luni, informează organizatorii evenimentului, German Quality Entertainment.

177 afișări
Imaginea articolului Concertul pe care cântăreţul Black trebuia să îl susţină pe 28 mai, la Bucureşti, a fost AMÂNAT- VIDEO

Concertul pe care cântăreţul Black trebuia să îl susţină pe 28 mai, la Bucureşti, a fost amânat (Imagine: captură)

Turneul artistului a fost amânat până în toamna acestui an, astfel că şi show-ul din 28 mai a fost reprogramat, iar data oficială urmează să fie anunţată.

"Din cauza unor probleme neprevăzute pe care muzicienii artistului Black le întâmpină, suntem nevoiţi să amânăm concertul din Bucureşti undeva spre finalul anului. Turneul nostru european va fi stabilit pentru septembrie/ începutul lunii octombrie. Vă rog, acceptaţi scuzele, însă este inevitabil. Noi ne dorim foarte mult să cântăm în Bucureşti, în această toamnă", potrivit declaraţiei făcute de managementului artistului.

Persoanele care doresc să-şi recupereze banii trebuie să se adreseze firmelor de ticketing de unde le-au achiziţionat, informează organizatorii.

Născut în Liverpool, Marea Britanie, pe 26 mai 1962, Black, numele său adevărat fiind Colin Vearncombem, a lansat mai mult de 10 albume de studio, precum şi mai multe materiale live în ultimii 25 de ani.

Black şi-a început activitatea muzicală în 1981, astfel că puţini iubitori ai pieselor lui cunosc faptul că solistul, printre multe activităţi artistice, este şi poet, publicându-şi anul trecut şi prima colecţie de poezii "I Am Not The Same Person". Cea de-a doua colecţie este de găsit sub denumirea de "Walk the Dottet Line".

Anul trecut, Colin a lansat o campanie de finanţare pentru a sprijini apariţia noului produs discografic, alături de partenerul de studio, Calum MacColl (fiul lui Ewan MacColl şi Peggy Seeger şi fratele lui Kirsty MacColl). Albumul este produs de legendarul Calum Malcolm. Colin explică: "Calum Malcolm a produs unii dintre artiştii mei preferaţi din toate timpurile şi sunt extrem de flatat că lucrează pentru noul meu material. El este, de asemenea, o mare personalitate pe care o am în studioul de înregistrări".

Un album intens, cu melodii emoţionante ce sunt învăluite de timbrul lui Colin: rezultatul pare să fie un clasic modern album Black - materialul discografic nu are încă un titlu -, care va încânta fanii lui de lungă durată, precum şi angajarea unui public mai larg, cum ar fi cei care preferă Nick Drake, Rumer, Robert Palmer şi Pet Shop Boys.

Noul album va fi lansat în primăvara anului 2015 şi va fi urmat de un turneu în Marea Britanie, Europa şi nu numai.

În ultimii doi ani, a lansat două EP-uri, a avut mai multe concerte din Europa şi Rusia, apariţii TV, trei turnee Marea Britanie şi a fost oaspete de seamă în Moscova pe Stadionul Olimpic în faţa a peste 24.000 de oameni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici