Concertul pe care Jennifer Lopez urma să îl susţină pe 14 noiembrie la Bucureşti, amânat pentru 2013

Concertul pe care Jennifer Lopez urma să îl susţină pe 14 noiembrie, în complexul Romexpo din Bucureşti, a fost amânat pentru anul viitor, din cauză că sala respectivă nu corespunde cerinţelor echipei tehnice a starului, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

660 afișări
Imaginea articolului Concertul pe care Jennifer Lopez urma să îl susţină pe 14 noiembrie la Bucureşti, amânat pentru 2013

Concertul pe care Jennifer Lopez urma să îl susţină pe 14 noiembrie la Bucureşti, amânat pentru 2013 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Motivul amânării concertului divei latino-pop este suplimentarea de ultimă oră a cerinţelor tehnice ale turneului european, în special în ceea ce priveşte detaliile de scenotehnică.

Astfel, clădirea Pavilionului Central Romexpo, unde a fost programat spectacolul, nu mai corespunde din punct de vedere tehnic cerinţelor de producţie ale managementului cântăreţei, iar Bucureştiul nu dispune de o sală care să poată găzdui concerte de mare anvergură.

"Organizatorii concertului, în acord cu managementul artistei, intenţionează reprogramarea evenimentului în cursul anului viitor. Cu siguranţă, concertul va fi organizat într-un spaţiu exterior, care să permită construirea unei structuri care să poată susţine toate cerinţele tehnice necesare show-lui. În acest context, România va beneficia de un spectacol J Lo la cel mai înalt nivel, fără niciun fel de compromisuri, fapt ce nu ar fi putut realizat în condiţiile prevăzute iniţial", se mai spune în comunicatul organizatorilor.

Biletele deja vândute vor fi valabile pentru data ce urmează a fi programată şi anunţată. Cu toate acestea, persoanele care au cumpărat bilete şi doresc să recupereze contravaloarea lor o pot face numai la punctele de vânzare de unde au achiziţionat biletele, începând cu data de 5 octombrie şi până pe 14 noiembrie 2012 inclusiv.

Jennifer Lopez, născută pe 24 iulie 1969, este o actriţă, dansatoare, cântăreaţă şi femeie de afaceri americană. Şi-a început cariera în grupul de dans Fly Girl, care a avut numeroase apariţii în emisiunea de televiziune "Living Color", şi a devenit apoi dansatoare în trupa care o însoţea pe Janet Jackson în turnee. Lopez a devenit cunoscută după ce a jucat în filmul "Trenul cu bani/ Money Train" (1995). Primul ei rol major a fost cel din drama biografică "Selena" (1997), care i-a adus un premiu ALMA şi o nominalizare la Globul de Aur. Jennifer Lopez a jucat apoi în filmul cu succes de casă "Anaconda" (1997) şi a obţinut un al doilea premiu ALMA pentru rolul din "Out of Sight" (1998), graţie căruia a devenit totodată actriţa latino-americană cel mai bine plătită din lume.

Jennifer Lopez s-a orientat apoi spre muzică, în 1999, odată cu lansarea albumului ei de debut, intitulat "On the 6". Cel de-al doilea album al ei, "J. Lo", lansat în 2001, a ajuns pe prima poziţie în topul Billboard 200, în aceeaşi săptămână în care filmul "Eu cu cine mă mărit?/ The Wedding Planner", în care Jennifer juca rolul principal feminin, se clasa pe primul loc în box office-ul nord-american. Lopez a fost prima persoană din lume care a reuşit o astfel de performanţă. A lansat apoi "J to tha L-O! The Remixes" în 2002, care a devenit primul album de remixuri ce a ajuns pe primul loc în topul american. Următoarele ei albume, "This Is Me... Then" (2002) şi "Rebirth" (2005), au ajuns pe poziţia a doua în topul Billboard. În 2007 a lansat primul ei album cântat integral în spaniolă, "Como Ama una Mujer". Revenind la muzică, în 2011, Jennifer Lopez a lansat cel de-al şaptelea ei album de studio, "Love?", care conţine single-ul cu cel mai mare succes din cariera ei, intitulat "On the Floor", unul dintre cântecele cu cele mai mari vânzări din toate timpurile. Albumele lansate de Jennifer Lopez s-au vândut în peste 18 milioane de copii în Statele Unite şi în peste 70 de milioane de copii pe plan mondial.

Jennifer Lopez deţine şi o linie de articole vestimentare şi a lansat mai multe parfumuri. Devenită o veritabilă legendă în lumea modei, mai multe dintre ţinutele ei au captat atenţia presei internaţionale şi au stârnit vâlvă în publicaţiile de profil, aşa cum a fost cazul rochiei Versace de culoare verde pe care artista a purtat-o la cea de-a 43-a gală de decernare a premiilor Grammy, în anul 2000. Jennifer Lopez militează pentru respectarea drepturilor omului şi sprijină funcţionarea celebrului Spital pentru copii din Los Angeles.

În 2011, averea ei netă era estimată la 150 de milioane de dolari.

Viaţa personală a artistei a fost la rândul ei comentată îndelung în presa internaţională, care a acordat spaţii largi despre relaţiile pe care cântăreaţa le-a avut cu bărbaţi celebri. Jennifer Lopez s-a căsătorit cu cel de-al treilea ei soţ, Marc Anthony, în 2004 şi a născut gemeni - Maximilian şi Emme - pe 22 februarie 2008. Lopez şi Anthony au depus actele prin care solicitau divorţul în aprilie 2012.

Cântăreaţa a mai fost căsătorită cu Ojani Noa, din februarie 1997 până în ianuarie 1998, iar după o relaţie de câţiva ani cu rapperul Sean Combs (P. Diddy), ea s-a căsătorit cu dansatorul Cris Judd, de care a divorţat în iunie 2002, după o căsnicie care a durat 10 luni.

Aleasă recent de Forbes cea mai influentă celebritate din lume, Jennifer Lopez are în prezent o relaţie cu dansatorul în vârstă de 25 de ani Casper Smart.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici