Concertul pe care Zucchero urma să îl susţină la Bucureşti a fost anulat

Concertul pe care artistul italian Zucchero urma să îl susţină la Bucureşti, pe 21 iunie, la Arenele Romane, nu va mai avea loc din motive tehnice, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

202 afișări
Imaginea articolului Concertul pe care Zucchero urma să îl susţină la Bucureşti a fost anulat

Concertul pe care Zucchero urma să îl susţină la Bucureşti a fost anulat (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Itinerariul turneului Zucchero Chocabeck World Tour 2011 a fost afectat, managementul artistului fiind nevoit să anuleze câteva concerte programate pentru această vara, printre care şi concertul de la Bucuresti, din 21 iunie.

Organizatorii evenimentului, Project Events, discută cu managementul artistului pentru reprogramarea concertului, însă până la confirmarea unei noi date, persoanele care deja au achiziţionat bilete pentru concertul de la Bucureşti au la dispoziţie două variante: pot alege să primească înapoi banii pe bilete sau le pot schimba cu bilete la concertul Scorpions din 9 iunie, la Zone Arena.

Cei ce aleg să primească banii înapoi trebuie să meargă la punctul de vânzare de la care s-a achiziţionat biletul. Va fi rambursată doar suma reprezentând preţul biletului (fără alte comisioane şi servicii) pe care cumpărătorul trebuie să îl prezinte intact şi valid. Perioada în care cei ce au achizitionat bilete îşi pot recupera banii este de 60 de zile, începând din 11 mai şi până pe 11 iulie 2011.

Cei care aleg să schimbe biletul la concertul Zucchero pot primi un bilet la concertul de pe 9 iunie al trupei Scorpions. Persoanele care aleg aceasta variantă trebuie să meargă la magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center şi să prezinte biletul intact şi valid. Vor primi în schimb un bilet, după cum urmează: dacă au la Zucchero un bilet de 100 lei, primesc în schimb un bilet la Scorpions de 128 lei; dacă au la Zucchero un bilet de 150 lei, primesc în schimb un bilet la Scorpions de 190 lei; dacă au la Zucchero un bilet de 200 lei, primesc în schimb un bilet la Scorpions de 190 lei; dacă au la Zucchero un bilet de 250 lei, primesc în schimb un bilet la Scorpions de 265 lei.

Zucchero, pe numele său adevărat Adelmo Fornaciari, şi-a început cariera în 1970 reuşind în scurt timp să cucerească milioane de fani cu piesele sale. A vândut peste 40 de milioane de CD-uri în întreaga lume. A câştigat foarte multe premii şi distincţii. Cel mai de succes hit al sau a fost "Senza Una Donna", care s-a menţinut vreme îndelungată pe prima poziţie în toate topurile europene. A împărţit scena cu mari artişti precum Sting, Luciano Pavarotti, Andrea Bocelli, Elton John, Bono, Carlos Santana, Eric Clapton, Joe Cocker, Sheryl Crow şi multi alţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici