Concertul Vaya con Dios de la Bucureşti a fost amânat

Concertul pe care trupa Vaya con Dios urma să îl susţină la Bucureşti pe 11 noiembrie a fost amânat, deoarece situaţia medicală a solistei Dani Klein este îngrijorătoare, aceasta fiind sub supravegherea medicilor de câteva zile, informează organizatorii, Events.

63 afișări
Imaginea articolului Concertul Vaya con Dios de la Bucureşti a fost amânat

Concertul Vaya con Dios de la Bucureşti a fost amânat (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Miercuri, Dani Klein efectuează o serie de analize menite să stabilească cauza durerilor foarte severe de cap pe care le acuză în ultima perioadă. După rezultatul testului RMN, programat miercuri, managementul trupei va decide momentul în care va fi reprogramat concertul de la Bucureşti. "Ne îngrijorează, dar suntem alături de ea şi sperăm din tot sufletul să nu fie nimic grav", declară managerul Vaya con Dios, Eddy Godjin.

"Sperăm ca starea sănătăţii lui Dani să se amelioreze. Iniţial am încercat să-i oferim asistenţă medicală permanentă la Bucureşti, dar, după multiple discuţii cu reprezentanţii Vaya con Dios, am realizat că situaţia este mai gravă decât am crezut cu toţii (inclusiv Dani) iniţial. Avem asigurări că până luni, 15 noiembrie, vom avea mai multe detalii privind data reprogramării, estimată în următoarele două săptămâni", spune Andreea Andreescu, Communication Manager Events.

Biletele achiziţionate pentru 11 noiembrie rămân valabile pentru noua dată. În cazul în care cei care şi-au cumpărat bilet nu pot sau nu doresc să participe la evenimentul reprogramat, îşi pot recupera contravaloarea biletului de la punctul de vânzare de la care l-au achiziţionat, începând de luni, 15 noiembrie, într-un interval de patru săptămâni. Contravaloarea biletelor achiziţionate online va fi returnată la cererea clienţilor către adresa contact@eventim.ro, în contul din care s-a efectuat plata.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici