Connery şi Kennedy, cei mai stilaţi bărbaţi din ultimii 50 de ani

Actorul scoţian Sean Connery şi fostul preşedinte american J. F. Kennedy au fost incluşi în topul celor mai stilaţi zece bărbaţi din ultimii 50 de ani, potrivit rezultatelor unui sondaj la care au participat cititorii revistei GQ, informează Reuters.

2 afișări
Imaginea articolului Connery şi Kennedy, cei mai stilaţi bărbaţi din ultimii 50 de ani

Connery şi Kennedy, cei mai stilaţi bărbaţi din ultimii 50 de ani

Editorii publicaţiei GQ au făcut o listă a celor mai stilaţi 50 de bărbaţi din ultimele cinci decenii pentru o ediţie specială, lansată cu ocazia împlinirii a 50 de ani de existenţă a publicaţiei.

Lista a cuprins 50 de vedete din domenii diverse, cinema, politică, muzică, sport, iar editorii revistei au alcătuit topul celor mai stilaţi zece bărbaţi din ultimii 50 de ani fără, însă, a realiza un clasament.

Editorul revistei, Adam Rapoport, a declarat că, deşi nu a fost realizat un clasament, mulţi participanţi la sondaj au fost de părere că actorul Sean Connery ar trebui să fie liderul topului, pentru că nu este doar un bărbat care arată bine, ci are şi succes, încredere, maturitate şi clasă.

În acelaşi top au fost incluşi fostul pugilist Muhammad Ali, actorii americani Jack Nicholson, Paul Newman, Robert Redford, Johnny Depp şi Al Pacino, jucătorul de baschet Michael Jordan, fostul preşedinte american John F. Kennedy, şi jucătorul de fotbal american de la echipa New England Patriots, Tom Brady.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici