Conrad Murray, medicul condamnat pentru moartea lui Michael Jackson, vrea să prezinte un reality show

Conrad Murray, medicul condamnat pentru uciderea prin imprudenţă a lui Michael Jackson, care a fost eliberat luni dintr-o închisoare din Los Angeles, după doi ani de detenţie, plănuieşte să fie gazda unui reality show pe postul TNT şi să îşi publice autobiografia, informează huffingtonpost.fr.

159 afișări
Imaginea articolului Conrad Murray, medicul condamnat pentru moartea lui Michael Jackson, vrea să prezinte un reality show

Conrad Murray, medicul condamnat pentru uciderea prin imprudenţă a lui Michael Jackson (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Nu se cunosc încă detalii despre viitorul reality show, dar Conrad Murray, care a depus, vineri, o cerere pentru recuperarea licenţei sale medicale, are de asemenea în plan editarea autobiografiei, pe care a scris-o în timp ce se afla în închisoare, şi a început deja să caute o editură interesată de publicarea acesteia, potrivit site-ului tmz.com.

În autobiografie, Conrad Murray spune că nu se face vinovat de moartea "regelui muzicii pop", justificându-şi comportamentul şi alegerea tratamentului prin presiunile la care a fost supus.

Conrad Murray, în vârstă de 60 de ani, a fost eliberat în noaptea de duminică spre luni, la ora locală 12.01, după doar doi ani din cei patru ani de închisoare la care a fost condamnat. Pedeapsa i-a fost redusă pentru "bună purtare", iar eliberarea sa este justificată prin dorinţa autorităţilor americane de a reduce numărul de deţinuţi din închisorile californiene, care au devenit extrem de aglomerate.

Găsit vinovat de omucidere involuntară, medicul "regelui muzicii pop" i-a administrat acestuia un sedativ puternic, care a contribuit la decesul starului american pe 25 iunie 2009.

Conrad Murray a fost condamnat în noiembrie 2011 şi a fost încarcerat la Men's Central Jail din Los Angeles.

Michael Jackson a murit pe 25 iunie 2009 la vârsta de 50 de ani din cauza unei supradoze de propofol, un anestezic puternic pe care starul american îl utiliza ca somnifer cu complicitatea medicului său, în perioada în care artistul american se afla la Los Angeles şi efectua repetiţii intense pentru ultimul său turneu din carieră, intitulat "This Is It Tour", care ar fi trebuit să debuteze în iulie 2009 la sala O2 Arena din Londra.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici