Construcţia celui mai înalt brad de Crăciun din Europa, finalizată

Construcţia celui mai înalt brad de Crăciun din Europa, ridicat în Piaţa Unirii din Bucureşti, a fost finalizată prin amplasarea unei stele de 3,5 metri înălţime şi a etajului suport, acesta având o înălţime totală de 76 de metri, un diametru de 26 de metri şi o greutate de 290 de tone.

4 afișări
Imaginea articolului Construcţia celui mai înalt brad de Crăciun din Europa, finalizată

Construcţia celui mai înalt brad de Crăciun din Europa a fost finalizată

Bradul Millennium, un cadou oferit oraşului de către reprezentanţii Millennium Bank şi realizat în colaborare cu Primăria Municipiului Bucureşti, este decorat cu o instalaţie cu 2,4 milioane de beculeţe şi are opt etaje. De asemenea, bradul de Crăciun este împodobit cu 144 de panouri de lumini.

Inaugurarea oficială a bradului va avea loc pe 1 decembrie, când vor fi organizate un spectacol de lumini şi efecte pirotehnice, concerte şi concursuri. Bradul va putea fi admirat în perioada 1 decembrie - 6 ianuarie. Construcţia bradului a început în luna octombrie, echipa care a lucrat pentru amplasarea lui depăşind 300 de persoane.

De asemena, Raluca Simu, director de comunicare şi marketing al Millennium Bank, a precizat că, în perioada în care bradul va fi putea admirat în Piaţa Unirii, bucureştenii vor avea parte de o serie de concerte şi evenimente speciale. Aceasta a mai subliniat că, în funcţie de succesul din acest an al iniţiativei, experienţa s-ar putea repeta şi în anii următori.

Este pentru prima oară când bucureştenii beneficiază de o astfel de atracţie, proiecte similare fiind dezvoltate cu succes în oraşe precum Lisabona şi Varşovia.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici