Continuarea filmului SF "Ziua Independenţei", lansată în 2016 şi fără Will Smith în distribuţie

Regizorul Roland Emmerich va realiza continuarea filmului SF de succes "Ziua Independenţei/ Independence Day", pelicula urmând să aibă premiera în 2016, însă vedeta peliculei din 1996, Will Smith, nu va apărea în noua producţie.

2358 afișări
Imaginea articolului Continuarea filmului SF "Ziua Independenţei", lansată în 2016 şi fără Will Smith în distribuţie

Continuarea filmului SF "Ziua Independenţei", lansată în 2016 şi fără Will Smith în distribuţie (Captură video)

La aproape 20 de ani de la premiera filmului SF "Ziua Independenţei/ Independence Day", Roland Emmerich a semnat contractul prin care va regiza şi continuarea blockbusterului din 1996, filmul urmând să fie realizat de studiourile 20th Century Fox, informează contactmusic.com.

Dean Devlin, producătorul filmului din anii 1990, în care a jucat şi actorul Will Smith, va face parte din echipa noii producţii.

Noul film, cunoscut deocamdată sub denumirea "Independence Day 2", va avea premiera pe 26 iunie 2016. Noua poveste are loc într-un univers paralel, în care oamenii s-au bucurat de 20 de ani de pace după invazia extratereştrilor din primul film.

Potrivit New York Daily Post, actorul Will Smith, vedeta filmului din 1996, este "prea scump" şi nu va apărea în continuarea peliculei, ale cărei filmări vor avea loc în 2015.

"Smith nu poate reveni, pentru că este prea scump, dar ar fi, de asemenea, un nume prea mare. Ar fi prea mult", a declarat regizorul Roland Emmerich.

De altfel, regizorul a anunţat că jumătate din distribuţia originală nu va apărea în noul film, dar Jeff Goldblum, care a interpretat rolul specialistului de la Massachusetts Institute of Technology (MIT) Dave Levinson, va da din nou viaţă personajului.

"Am avut o întâlnire şi am tot vorbit în ultimele luni sau chiar un an cu Roland Emmerich şi cu Dean Devlin, producătorul. Au tot pregătit lucrurile şi mi-au zis că au un rol pentru mine şi că plănuiesc să facă un nou film curând", a declarat actorul Jeff Goldblum, în luna octombrie.

Roland Emmerich plănuise iniţial realizarea unei continuări a filmului din 1996 în două părţi, dar deocamdată nu se ştie dacă ideea va fi pusă în practică.

Lansat în 1996, filmul "Ziua Independenţei" a obţinut încasări de 817,4 milioane de dolari la nivel mondial, avându-l ca protagonist pe actorul Will Smith. Filmul conţine o scenă faimoasă în care personajul lui Smith loveşte un extraterestru cu pumnul în faţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici