Controversatul rapper Kodak Black, condamnat la aproape 4 ani de închisoare

Controversatul rapper american Kodak Black a fost condamnat la 46 de luni de închisoare cu executare, după ce a pledat vinovat la acuzaţia că a cumpărat o armă de foc cu acte false, potrivit tmz.com.

338 afișări
Imaginea articolului Controversatul rapper Kodak Black, condamnat la aproape 4 ani de închisoare

Controversatul rapper Kodak Black, condamnat la aproape 4 ani de închisoare

Avocatul rapperului, Bradford Cohen, a declarat pentru platforma tmz.com că, după executarea pedepsei cu închisoarea, Kodak Black va mai fi sub supraveghere judiciară timp de trei ani.

Procurorii au cerut iniţial o pedeapsă de opt ani de închisoare pentru că, în timp ce era reţinut, rapperul a fost implicat într-o bătaie care a dus la rănirea unui gardian.

Procurorii au anunţat apoi că vor cere o pedeapsa mai uşoară pentru că rapperul a fost cooperant.

În aprilie, Kodak Black a fost arestat la graniţa dintre Canada şi Statele Unite ale Americii, pentru posesie ilegală de droguri şi arme, şi a fost eliberat pe cauţiune. Ulterior, în luna mai, a fost reţinut fără posibilitatea de a ieşi pe cauţiune, după ce un judecător a stabilit că este un pericol pentru comunitate.

Rapperul american Kodak Black, pe numele adevărat Bill Kapri, în vârstă de 22 de ani, a devenit celebru în 2017, atât pentru muzica sa, cât şi pentru numeroasele probleme cu legea şi pentru controversele pe care le-a stârnit. El a devenit cunoscut pentru piesele "Zeze", "Roll in Peace", "Tunnel Vision" şi "No Flockin", însă cariera sa muzicală a fost eclipsată de numeroasele infracţiuni pe care le-a comis. Pe lângă deţinere ilegală de droguri şi arme, acesta a mai fost acuzat de viol, neglijarea copiilor şi încălcarea termenilor unui contract semnat cu un organizator de concerte.

Foto: Facebook

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici