Convenţia Internaţională de Tatuaje, între 14 şi 16 octombrie, la Bucureşti

Cea de-a doua ediţie a Convenţiei Internaţionale de Tatuaje va avea loc între 14 şi 16 octombrie, la World Trade Center din Capitală, informează un comunicat al organizatorilor.

832 afișări
Imaginea articolului Convenţia Internaţională de Tatuaje, între 14 şi 16 octombrie, la Bucureşti

Convenţia Internaţională de Tatuaje, între 14 şi 16 octombrie, la Bucureşti (Imagine: Dumitru Matiu/Mediafax Foto)

Evenimentul va fi locul de întâlnire şi de competiţie pentru peste 50 de artişti tatuatori locali şi internaţionali, din ţări ca Ungaria, Germania, Grecia, Franţa, Suedia, Irlanda, Moldova, Rusia, Borneo şi Finlanda, care îşi vor arăta măiestria dobândită în stiluri variate, precum arta japoneză, dark, realistic, fantasy, crazy, tribal, alb-negru sau color. Cele mai reuşite tatuaje ale fiecărei categorii, ce vor fi realizate în fiecare zi de convenţie, vor fi jurizate şi premiate.

Cei pasionaţi sau pur şi simplu interesaţi de această artă vor avea ocazia să asiste la demonstraţii live, susţinute de artişti cu experienţă, sau se vor putea lăsa tatuaţi de mâinile unor profesionişti apreciaţi, precum George Mavridis (Grecia), James Celtic Moon (Ungaria), Mitzu-Duck's Tattoo (Finlanda), Remis Cizauskas (Irlanda).

În plus, iubitorii de tatuaje, body piercing şi body painting vor avea ocazia să afle care sunt noile tendinţe şi tehnici din domeniu în cadrul seminariilor evenimentului şi să admire sau să cumpere accesorii, haine şi multe alte articole ce ţin de cultura din jurul tatuajelor.

Atmosfera încinsă în timpul zilei de artiştii tatuatori va fi întreţinută pe parcursul celor trei zile de convenţie de concerte, spectacole incendiare şi demonstraţii din disciplinele aflate în legătură directă cu arta tatuajelor. Spre exemplu, Absoluto Fighting Center, cel mai bine cotat club de Brazilian Jiu Jitsu, va oferi pe parcursul celor trei zile de convenţie demonstraţii ce vor iniţia publicul în taina acestui stil de arte marţiale.

În plus, în premieră în România, Lassi Freakshow Absurdus, unul dintre artiştii finlandezi cei mai apreciaţi la nivel internaţional, va încânta în fiecare zi participanţii cu un adevărat spectacol. Reprezentaţiile sale, ce ţin mereu publicul în tensiune, vor include demonstraţii de suspendare a corpului, spectacole pirotehnice şi multe alte numere ce vor oferi permanent surprize publicului.

Concertele ce vor întreţine atmosfera vor fi susţinute în cadrul afterparty-ului oficial al Convenţiei Internaţionale de Tatuaje de invitaţi speciali din străinătate şi de numeroase trupe autohtone şi de peste hotare.

Unul dintre invitaţii speciali ai evenimentului de la Bucureşti este Ski King, un cunoscut artist german, cântăreţ de muzică country & rock 'n' roll, considerat a fi urmaşul lui Elvis Presley şi Johnny Cash. Printre trupele care vor încinge petrecerea se numără Hellz Ballz, Romanian AC/DC tribute band sau Up To Eleven.

Afterparty-urile vor avea loc în clubul Fire pe 14, 15 şi 16 octombrie, începând cu orele 23.00.

Biletele, în valoare de 30 de lei/zi, şi abonamentele, în valoare de 70 de lei, pentru întreaga perioada a Convenţiei Internaţionale de Tatuaje, în preţ fiind inclus accesul la afterparty Club Fire, pot fi achiziţionate din reţeaua magazinelor Diverta sau online, pe shop.artmania.ro si myticket.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici