Copenhaga găzduieşte maratonul "Masturbate-a-Thon"

După San Francisco şi Londra, Copenhaga, capitala Danemarcei, va găzdui, în mai, un maraton al masturbării, "Masturbate-a-Thon 2008", destinat să distrugă tabuurile asupra sexualităţii şi să elibereze oamenii de prejudecăţi.

16 afișări
Imaginea articolului Copenhaga găzduieşte maratonul "Masturbate-a-Thon"

Copenhaga găzduieşte maratonul "Masturbate-a-Thon"

"Obiectivul meu este de a reuni bărbaţii şi femeile de oriunde, pentru a vorbi despre masturbare, care rămâne un subiect tabu într-o societate anarhistă ca a noastră, şi pentru a participa la acest maraton, care va oferi plăcere, relaxare şi descoperire sexuală a sinelui", a indicat Pia Struck Madsen, organizatoare a evenimentului.

Potrivit acesteia, "masturbarea este pozitivă, sigură, constituind o alternativă erotică".

Această manifestare "va ajuta femeile şi bărbaţii să-şi îmbunătăţească mai ales orgasmul, să-şi regăsească plăcerea sexuală", a subliniat Madsen, de profesie sexolog, care primeşte zilnic în cabinetul său "numeroase cupluri şi indivizi cu probleme sexuale".

Maratonul va avea loc pe 31 mai, la Copenhaga, într-o locaţie care va fi stabilită ulterior. Participanţii se vor reuni în trei camere: "una pentru femei, una pentru bărbaţi şi una mixtă unde oamenii vor putea discuta liber şi se vor consacra plăcerii masturbării", a spus aceasta.

Maratonul de la Londra, "Masturbate-a-Thon", a avut loc pe 5 iulie 2006. El a urmat celui de la San Francisco, unde s-a desfăşurat anual, timp de şase ediţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici