Copiii lui Michael Jackson au primit un premiu Grammy acordat postum artistului - GALERIE FOTO

Cei doi copii mai mari ai lui Michael Jackson, Prince Michael şi Paris, au urcat pe scenă la gala Grammy 2010, care a avut loc duminică seară, la Los Angeles, pentru a mulţumi în numele tatălui lor pentru premiul acordat postum acestuia pentru întreaga carieră, informează accesshollywood.com.

132 afișări
Imaginea articolului Copiii lui Michael Jackson au primit un premiu Grammy acordat postum artistului - GALERIE FOTO

Copiii lui Michael Jackson au primit un premiu Grammy acordat postum artistului

Gala premiilor Grammy 2010 a cuprins şi un moment artistic în memoria regretatului "rege al muzicii pop", ce a inclus şi un mini-film 3D creat de Michael Jackson pentru hitul său din 1995 "Earth Song". Aceasta a fost pentru prima dată când filmul 3D, creat în iunie 2009 de Michael Jackson, a fost difuzat în versiune integrală. Atât piesa, cât şi filmul, inspirate dintr-una dintre temele predilecte ale lui Michael Jackson - viitorul planetei -, urmau să alcătuiască nucleul celor 50 de concerte pe care starul trebuia să le susţină la Londra, începând din iulie 2009.

"Suntem mândri să acceptăm acest premiu în numele tatălui nostru, Michael Jackson", a declarat Prince, fiul în vârstă de 12 ani al regretatului star, captând întreaga atenţie a publicului. "Mai întâi, vrem să mulţumim lui Dumnezeu, pentru că a avut grijă de noi în ultimele şapte luni, şi bunicilor noştri, pentru sprijin", a continuat acesta. "Dorim să mulţumim şi fanilor - tatăl nostru v-a iubit atât de mult, pentru că întotdeauna aţi fost acolo pentru el", a mai spus acesta.

Prince şi sora sa, Paris, au venit pe scenă, împreună cu mai mulţi veri de-ai lor, după ce Carrie Underwood, Usher, Smokey Robinson, Celine Dion şi Jennifer Hudson au interpretat piesa "Earth Song", pe fundal fiind proiectat filmul 3D.

"Tata era întotdeauna preocupat de planetă şi de umanitate", a mai spus Prince Jackson. "Prin munca sa susţinută şi prin dedicaţia sa, el a ajutat multe cauze caritabile". Copilul şi-a încheiat discursul spunând că va continua să răspândească mesajul de dragoste al tatălui său. "În toate cântecele sale, mesajul era simplu - dragoste. Vom continua să răspândim acest mesaj şi să ajutăm lumea", a spus Prince Michael, vizibil emoţionat. "Mulţumim. Te iubim, tati", a încheiat acesta.

Sora lui, Paris, în vârstă de 11 ani - care a ţinut un discurs la ceremonia funerară publică ce a avut loc, anul trecut, în onoarea lui Michael Jackson -, a făcut un singur comentariu înainte de a ieşi de pe scenă. "Tati trebuia să fie prezent aici (la gala Grammy, n.r.) şi trebuia să cânte pentru că nu a putut să cânte anul trecut", a spus aceasta. "Mulţumim. Te iubim, tati", a mai spus ea.

În afară de Prince şi Paris, Michael Jackson a mai avut un copil, Prince Michael II, în prezent în vârstă de 7 ani, cunoscut şi sub numele de Blanket.

Cu o seară înainte, în timpul unei gale speciale organizate la Los Angeles, Michael Jackson a fost distins postum cu premiul Grammy pentru întreaga activitate, alături de alţi şase muzicieni - cântăreţul canadian Leonard Cohen, muzicianul Bobby Darin (postum), chitaristul David "Honeyboy" Edwards, trompetistul de muzică jazz Clark Terry, cântăreaţa de muzică country Loretta Lynn şi pianistul şi compozitorul André Previn.

Familia Jackson nu a participat la ceremonia de premiere de sâmbătă, desfăşurată la Wilshire Ebell Theatre. În locul membrilor familiei, statueta a fost ridicată de fostul manager al starului pop, Frank DiLeo, care l-a descris pe artist ca fiind un om cu un simţ al umorului ieşit din comun, aşa cum nu a mai întâlnit.

În timpul vieţii, regretatul "rege al muzicii pop" Michael Jackson a primit 13 premii Grammy, majoritatea pentru albumul "Thriller".

Cea de-a 52-a gală a premiilor Grammy a avut loc duminică seară, la Staples Center din Los Angeles.

Michael Jackson a murit pe 25 iunie 2009, la vârsta de 50 de ani, din cauza unei supradoze de medicamente. De atunci, ancheta efectuată de poliţie şi de agenţii federali s-a concentrat asupra rolului avut de Conrad Murray, medicul personal al lui Jackson, care se afla lângă star în ultimele momente ale vieţii acestuia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici