COPILĂRIE FĂRĂ CRĂCIUN: Povestea băieţelului care nu poate avea brad şi nu poate primi dulciuri cadou - FOTO

Un copil de 3 ani nu se poate bucura de Crăciun deoarece nu poate participa la masa festivă de Crăciun şi nu poate sta în preajma unui brad tradiţional de sărbători.

2363 afișări
Imaginea articolului COPILĂRIE FĂRĂ CRĂCIUN: Povestea băieţelului care nu poate avea brad şi nu poate primi dulciuri cadou - FOTO

COPILĂRIE FĂRĂ CRĂCIUN: Povestea băieţelului care nu poate avea brad şi nu poate primi dulciuri cadou (Imagine: Shutterstock)

Charlie Smith, în vârstă de 3 ani, nu poate participa la masa festivă de Crăciun şi nu poate sta în preajma unui brad tradiţional de sărbători, informează Daily Mail. Din acest motiv, familia sa nu a cumpărat un brad de Crăciun.

Copilul nu se poate bucura nici de ciocolată cu alune sau de prăjituri, acestea putând să-i declanşeze o reacţie adversă extrem de periculoasă.

Familia sa, din Worchester (Marea Britanie), este într-o permanentă stare de alertă, băiatul putând ajunge la spital doar dacă a atins o persoană care a mâncat alune.

"Alergiile lui Charlie şi astmul de care suferă fac din Crăciun o perioadă periculoasă a anului", a declarat mama acestuia, Jo. "Trebuie să fim atenţi să-l protejăm în tot timpul anului, dar în mod special acum", a adăugat ea.

"Petrecerile de Crăciun sunt dificile, de asemenea. Mâncarea este aşezată în mare parte pe o masă în stil bufet. Trebuie să avertizez invitaţii din timp în legătură cu alergiile lui Charlie", precizează Jo Smith.

Problemele lui Charlie au apărut când avea numai 18 luni: "Stătea pe genunchii tatălui meu, care mânca alune. Charlie a început să se scarpine atât de rău, încât a ajuns să sângereze. A fost înfricoşător. Nu puteam înţelege ce l-a afectat atât de tare", povesteşte femeia.

Alergia lui Charlie la alune este posibil să dureze pe tot parcursul vieţii sale. Familia lui încearcă să-l înveselească pe cât posibil, având în vedere încercările grele prin care trece: "Este trist, dar copiii sunt cel mai important lucru în viaţă - trebuie să faci tot ceea ce poţi pentru ei", a concluzionat Jo Smith.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici