Corsete create de Beyonce, Stefani şi Von Teese, vândute pentru 120.000 de dolari

Actriţa Dita Von Teese este creatoarea celui mai scump corset de la Hollywood, acoperit cu cristale şi decorat cu o codiţă din pene roz, care a fost vândut pentru suma de 20.000 de dolari la o licitaţie anuală în interes caritabil organizată de firma de lenjerie Frederick's, informează Reuters.

144 afișări
Imaginea articolului Corsete create de Beyonce, Stefani şi Von Teese, vândute pentru 120.000 de dolari

Corsete create de Beyonce, Stefani şi Von Teese, vândute pentru 120.000 de dolari

Suma obţinută de corsetul Ditei Von Teese a depăşit recordul stabilit de corsetul creat de Charlize Theron, câştigătoare a premiului Oscar, care a fost vândut pentru 18.000 de dolari.

Von Teese, actriţă de cabaret în vârstă de 35 de ani, fostă soţie a rocker-ului Marilyn Manson, este celebră pentru faptul că poartă zilnic corsete.

În total, la această licitaţie s-au strâns 120.000 de dolari.

La aceeaşi licitaţie au mai fost scoase la vânzare corsete create de cântăreţele Beyonce Knowles, Christina Aguilera şi Gwen Stefani.

Banii strânşi la licitaţie au fost donaţi unei fundaţii non-profit creată de actorii Jane Kaczmarek şi Bradley Whitford, care vinde haine donate de celebrităţi pentru a strânge bani pentru copiii săraci.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici